Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Lido di Altanea

In de Italiaanse badplaats Lido di Altanea beleef je een actieve zonvakantie. Lido di Altanea ligt aan de Venetiaanse Rivièra op een uur rijden van het romantische Venetië. Op het goudkleurige Caorle zandstrand is het goed toeven onder de zon. Afkoelen doe je in het diepblauwe water van de Adriatische Zee. Maar tijdens een vakantie Lido di Altanea kun je ook een balletje slaan op de 18-holes Golf Club Pra'delle Torri.

Lido di Altanea en de Venetiaanse Rivièra

Op steenworp afstand van de romantische stad Venetië ligt Lido di Altanea. Deze rustige badplaats is de ideale plek voor een zonvakantie aan de Venetiaanse Rivièra. Bij TUI kun je tijdens een vakantie in Lido di Altanea verblijven op een camping of vakantiepark op loopafstand van het strand. Via groene weilanden loop je zo naar het goudkleurige Caorle zandstrand. Kies je voor een hotel of appartement in Lido di Altanea? Dan brengt een toeristentrein je gratis naar het strand aan de Adriatische Zee. Wordt het overdag luieren op het strand en 's avonds een pizza Margherita? "Molto bene!". In Lido di Altanea kun je trouwens ook goed golfen. Je kunt zelfs verblijven in een hotel aan de 18-holes Golf Club Pra’ delle Torri.

Waterpret: van gondeltocht tot aquapark

Tijdens een vakantie Lido di Altanea kun je binnen een uur in Venetië zijn. De watertaxi naar Venetië vertrekt vanuit Punta Sabbioni op zo'n 50 minuten rijden van Lido di Altanea. In de stad van de kanalen en bruggen mag een gondeltocht eigenlijk niet ontbreken. Indrukwekkende paleizen en statige villa's passeren de revue terwijl de gondelier een romantisch deuntje zingt. Venetië wordt niet voor niks gezien als een van de meest romantische bestemmingen ter wereld. Ben je op familievakantie? Dan beleef je het water van een ander kaliber in de baden en glijbanen van Aqualandia. Dit waterpark ligt in de badplaats Lido di Jesolo op een half uur rijden van Lido di Altanea.

Bekijk alle vakanties Lido di Altanea (5)