Een Last Minute weekend weg

Een weekendje weg is de ideale manier om er even tussenuit te knijpen. Klap je laptop dicht, pak je favoriete boek in en trek er op uit. Al zul je bij TUI tijdens een weekend weg niet veel aan lezen toekomen. Heuse wereldsteden met beroemde bezienswaardigheden liggen aan je voeten. Wist je dat je een Last Minute weekend weg maandag kunt boeken en vrijdag al op de plek van bestemming kunt zijn? En wat nu zo fijn is, is het feit dat een Last Minute korte vakantie vaak goedkoper is dan wanneer je vakantie vroeg boekt? Gun jezelf die korte break en zet de koffer maar vast klaar.

De beroemde steden van Europa

Europese steden zijn geliefde bestemmingen voor een Last Minute weekendje weg. Binnen een paar uur vliegen sta je al in sfeervolle steden als Barcelona, Rome en Athene. Kies je voor een stedentrip naar Londen of Parijs? Dan kun je de auto pakken of kiezen voor een treinreis. Eenmaal aangekomen in de stad van je keuze is het een goed idee om eerst de koffer naar het comfortabele hotel van TUI te brengen. Met de metro reis je vervolgens naar bekende plekken als de Sagrada Família kathedraal (Barcelona), de Eiffeltoren (Parijs) of het Colosseum (Rome). Na een dag sightseeing kun je in het luxe hotel van TUI je voetjes wat rust gunnen. Bijvoorbeeld in de bar met een lokaal drankje of in de spa.

Op stedentrip naar New York

Als er één bucketlist-bestemming is voor een weekend weg dan is het New York wel. Deze Amerikaanse stad gaat via tv-series en films de hele wereld over. De gele taxi’s, de felle neonlichten van Times Square en de luxe winkels op Fifth Avenue zijn wereldberoemd. Om over de skyline van New York met de hoge wolkenkrabbers en architectonische skyscrapers nog maar te zwijgen. Bij TUI kun je een weekendje weg Last Minute boeken en een onvergetelijke stadstour maken. Central Park, het Vrijheidsbeeld, Broadway en het Empire State Building passeren de revue.
 

Een weekend weg in eigen land

Ook in eigen land zijn er genoeg indrukwekkende plekken die je tijdens een Last Minute weekend weg kunt ontdekken. Wat dacht je van een korte break op Waddeneilanden als Terschelling en Vlieland? Op de brede Noordzeestranden waai je heerlijk uit. Ben je in het weekend graag actief bezig? Kies dan voor een Last Minute korte vakantie op de Veluwe en ontdek de heidevelden en dichte bossen tijdens een fietstocht. Schrik niet als er een groepje wilde zwijnen of een hert het bospad oversteekt. Shopliefhebbers en cultuurfanaten kunnen bij TUI ook kiezen voor een stedentrip in Nederland en een weekendje verblijven in Maastricht, Rotterdam of Groningen.