Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Marina di Bibbona

Tijdens een vakantie in Marina di Bibbona is het gouden Spiaggia di Marina di Bibbona niet ver. Je hoeft vanaf een camping in het Italiaanse kustplaatsje alleen nog het pijnbomenbos door, voor een duik in de helderblauwe Middellandse Zee. Wat ruikt het hier heerlijk! Maar ook een dagtrip naar Volterra is zo gemaakt. Bezoek Romeinse bezienswaardigheden als het antieke theater. En sla ook de middeleeuwse Duomo niet over.

Vakantie Marina di Bibbona
Bekijk alle vakanties Marina di Bibbona (1)

De heerlijke geuren van Marina di Bibbona

Prachtig gelegen tussen de beroemde glooiende heuvelen van Toscane en de azuurblauwe Middellandse Zee, vind je het Italiaanse kustplaatje Marina di Bibbona. Wie bij TUI een vakantie naar Marina di Bibbona boekt, kan zich verheugen op een heerlijk ruikende tocht van de camping in Toscane naar het Spiaggia di Marina di Bibbona. Het klinkt misschien gek, maar dat is het niet. Het gouden zandstrand ligt namelijk verscholen achter een dicht pijnbomenbos! Ideaal voor een picknick, na een verfrissende duik in de Middellandse Zee. Of maak je liever eerst een boottocht naar het eiland Elba, waar je tijdens een duikvakantie in Italië de kleurrijke onderwaterwereld kunt ontdekken? Blauwe juffertjesvissen, zeeduivels, baarzen... rondom de rotsformaties van dive site Formiche della Zanca zwemt van alles.

Historische stedentrip Volterra

Ook voor culturele bezienswaardigheden kun je prima een vakantie naar Marina di Bibbona boeken. Livorno, Lucca, Pisa... allemaal op nog geen uur rijden vanaf de camping aan de Toscaanse kust. Maar je kunt tijdens een vakantie in Italië ook een kijkje nemen in het hoog op een heuvel gelegen stadje Volterra. Betoverende uitzichten over het glooiende heuvellandschap gegarandeerd! Een dagtrip naar Volterra, gesticht door de Etrusken, is een reis door de tijd. Breng een bezoek aan het Romeinse theater, met marmeren Korinthische zuilen. En sla ook vooral de middeleeuwse Duomo di Volterra niet over. Want de buitenkant van dit heiligdom mag dan sober zijn, het interieur met roodmarmeren zuilen en kleurrijke schilderingen is dat zeker niet.

Bekijk alle vakanties Marina di Bibbona (1)