Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Mazzeo

Uitrusten en opladen tijdens een zonvakantie op Sicilië? Geen probleem: boek gewoon een vakantie Mazzeo bij TUI. Deze Italiaanse badplaats aan de oostkust van het eiland Sicilië is nog vrij van massatoerisme en beschikt over een schitterend zandstrand. Wat wil een mens nog meer? Bezienswaardigheden ontdekken? Ook die vind je hier in overvloed. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Romeinse theater Teatro Antico di Taormina.

Rustige strandvakantie op Sicilië

Een wandeling met uitzicht op de Etna vulkaan, relaxen onder de Siciliaanse zon op het zandstrand, ronddobberen op een luchtbed in de Middellandse Zee... Voor een ontspannen strandvakantie op het Italiaanse eiland Sicilië ben je in Mazzeo aan het juiste adres. Bovendien heb je hier geen last van massatoerisme: het overgrote deel van de vakantiegangers dat naar Sicilië komt kiest namelijk voor een hotel in de stad Taormina. Kortom, meer dan genoeg plek om je handdoek uit te spreiden op het zandstrand tijdens je vakantie Mazzeo. Het 4 sterren appartement van TUI bevindt zich vlakbij het strand, ideaal toch? Zo kun je ’s ochtends na een heerlijk ontbijt in de zon op je balkon gelijk door voor een duik in het helderblauwe water van de Middellandse Zee.

Bewonder het Teatro Antico di Taormina

Even toe aan een ander uitzicht tijdens je vakantie Mazzeo? Neem dan een kijkje in Taormina, een middeleeuwse stad op slechts 15 minuutjes rijden van Mazzeo. Hier vind je één van de populairste bezienswaardigheden van het eiland, namelijk het Romeinse theater Teatro Antico di Taormina. Dit imposante openluchttheater wordt tegenwoordig vaak gebruikt voor opera- en theatervoorstellingen. Wie liever de natuur van het eiland wil ontdekken en een beetje avontuurlijk is ingesteld, beklimt de Etna. De vulkanische grond is ontzettend vruchtbaar, dus kijk niet raar op wanneer je tijdens het klimmen een paar wijngaarden passeert. Pik ook een flesje wijn mee om in het appartement in Mazzeo te proosten op een geslaagde vakantie.

Bekijk alle vakanties Mazzeo (1)