Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Mgarr

Op het grillige eiland Gozo word je tijdens een vakantie Mgarr wakker met een schilderachtig uitzicht. Mgarr is de belangrijkste havenplaats van dit eilandje dat bij Malta hoort. Open de gordijnen van het luxe hotel van TUI en zie de vissersboten en luxe jachten dobberen in de haven. Het fonkelblauwe water van de Middellandse Zee maakt het decor compleet. Over water gesproken: ga eens mee op duikexcursie naar het Blauwe Gat.

Vakantie Mgarr

Op zonvakantie in schilderachtig Mgarr

Kies dit jaar voor een vakantie Mgarr en ontdek het grillige landschap van het eilandje Gozo. Mgarr is de belangrijkste haven van dit eiland dat bij Malta behoort. In de azuurblauwe baai dobberen vele vissersbootjes en luxe zeilschepen gebroederlijk naast elkaar. De oude huizen die tegen een groene heuvel zijn opgebouwd maken het pittoreske stadsbeeld compleet. Omdat het luxe hotel van TUI ook tegen de heuvel staat word je wakker met een schilderachtig uitzicht. Zie hoe de vissers ’s ochtends uitvaren op het blauwe water van de Middellandse Zee en proef ’s avonds de vangst van de dag in een van de goede visrestaurants.

Het onderwaterleven van Gozo ontdekken

De rest van de dag kun je tijdens een vakantie Mgarr Gozo ontdekken. Het eiland heeft een rotsachtig uiterlijk met vele grillige baaien en inhammen. Het is niet voor niks dat de populaire tv-serie ‘Game of Thrones’ hier is opgenomen. Zonaanbidders kunnen Ramla Bay opzoeken en ontspannen op het goudgele strand. Waterliefhebbers doen er goed aan een duikexcursie te boeken. Het water rondom Gozo is kraakhelder en ligt bezaaid met scheepswrakken en grotten. Ga bijvoorbeeld duiken in het populaire ‘Blauwe Gat’ en spot octopussen en barracuda’s. Bij terugkomst in het luxe hotel in Mgarr zoek je voor ontspanning de wellness op.