NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Pacengo di Lazise

In Pacengo di Lazise beleef je een kampeervakantie vol waterpret. Dit Italiaanse dorp ligt aan het Gardameer dat met zijn fonkelblauwe water, schaduwrijke pijnbomen en witte strandjes schilderachtig te noemen is. De bergtoppen van de Alpen maken het indrukwekkende plaatje compleet. Tijdens een vakantie Pacengo di Lazise kun je ook het waterpark ‘Caneva World’ bezoeken. Spannende waterglijbanen liggen voor je klaar.

Vakantie Pacengo di Lazise

Kamperen aan het Gardameer

Pastelkleurige huizen, omringd door pijnbomen vormen het stadsgezicht van Pacengo di Lazise. Dit Italiaanse dorpje ligt aan het Gardameer en is daardoor erg geliefd bij liefhebbers van een kampeervakantie. Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Pacengo di Lazise dan ook op een schaduwrijke camping. Vanuit de bungalow loop je zo naar de oevers van het meer waar het op het witte zandstrand goed toeven is onder de zon. Het uitzicht op het fonkelblauwe water en de bergtoppen van de Alpen aan de overkant is schilderachtig. Haal aan het eind van de dag een pizza op de camping en de vakantie in Italië is helemaal compleet.

De pretparken van Pacengo di Lazise

Tijdens een vakantie Pacengo di Lazise zorgt niet alleen het Gardameer voor waterpret. Net buiten het dorp ligt namelijk het ‘Caneva World’ aquapark. De spannende waterglijbanen en verschillende zwembaden zorgen voor een dag vol pret. Een aanrader als je met kinderen aan het kamperen bent. Meer een fan van achtbanen? Dan kun je het naastgelegen ‘Movieworld Park’ in Lazise bezoeken. Bijkomen doe je aan het eind van de dag op de camping van TUI. Of zoek de wandelpromenade van Pacengo di Lazise op waar je bij een van de vele restaurant smult van de Italiaanse keuken. Ondertussen zorgt het uitzicht op het Gardameer voor een sfeervolle achtergrond.