Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Runaway Bay

Tijdens een vakantie Runaway Bay geniet je op de Jamaicaanse manier: dat betekent laid-back en reggae muziek aan. Het tropisch toevluchtsoord is omringd door witte stranden en azuurblauwe zee. Duik tussen een divers koraalrif naar een bijzonder oud schip en kom bij in je comfortabele hutje aan het strand. De échte roots van Jamaica ontdekken doe je tijdens een dagtrip naar Nine Mile. Reggae een eind weg met Bob Marley als middelpunt.

Laid-back Runaway Bay

Wil je weg van de toeristische badplaatsen van Jamaica? Runaway Bay is net zo exotisch, maar minder bekend en een oase van rust. Nog steeds vind je hier de laid-back sfeer en azuurblauwe zee die je van tevoren in gedachten had. In het comfortabele hutje van het hotel van TUI aan het strand stap je ’s morgens uit je bed zo het witte strand op. Duik omringd door een fascinerend koraalrif naar het oude schip ‘Hedonism 3’. Geen stress als je nog niet kunt duiken, want Runaway Bay heeft duikscholen genoeg.

Op Rastafari in Nine Mile

Vergeet tijdens een vakantie Runaway Bay niet om de geboorte- en rustplaats van Bob Marley, Nine Mile, te ontdekken. Duik samen met een gids in het leven van de artiest. Tijdens een georganiseerde tour bezoek je het geboortehuis wat nu dient als museum en de rustplaats van de legende in de Ethiopische kerk. Mediteer daarna net zoals Bob Marley op mount Zion Rock. De Regge deuntjes heb je gegarandeerd de hele vakantie nog in je hoofd. Jamaicaanser krijg je het niet tijdens een vakantie Runaway Bay.

Bekijk alle vakanties Runaway Bay (1)