Ocho Rios

Vakantie Ocho Rios

  1. Vakantie
  2. Jamaica
  3. Ocho Rios

Vroeger een klein Jamaicaans vissersdorpje, inmiddels uitgegroeid tot een paradijselijk oord geliefd bij toeristen van over de hele wereld. Kom helemaal tot rust tijdens een vakantie naar Ocho Rios. Bewonder de spectaculaire Dunn’s River Falls, een van de mooiste watervallen ter wereld. Of breid je strandvakantie uit met een duik om je te vergapen aan het unieke onderwater leven.

Vakantie Ocho Rios
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Ocho Rios (1)

Ultiem relaxen in Ocho Rios

Als er één ding is waar de Jamaicanen bekend om staan, is het wel om hun relaxte levenshouding. Een vakantie naar Ocho Rios, gelegen aan de noordkust van Jamaica, is dan ook de perfecte manier om helemaal tot rust te komen. En dat gaat zeker goedkomen vanuit het luxueuze All Inclusive hotel van TUI dat direct aan het strand ligt. Nippend aan je Pina Colada in één van de zwembaden op het resort voel je je vast koning te rijk. Natuurlijk mag het proeven van het lokale gerecht Jerk Chicken niet ontbreken tijdens de lunch. Zie je het beeld al voor je in het Jamaicaanse zonnetje?

Ocho Rios: ongekend mooie natuur

Ook als je op zoek bent naar een actieve vakantie, kun je in Ocho Rios je hart ophalen. De kustplaats is favoriet onder liefhebbers van duiken en snorkelen. Voor de kust van Ocho Rios heb je de kans om onder water de mooiste tropische vissen en koraalriffen te spotten. Dankzij de weelderige natuur van Ocho Rios heeft deze plek ook de bijnaam ‘Tuin van Jamaica’ verdiend. Wist je dat er in natuurgebied Fern Gully maar liefst 500 verschillende soorten varens groeien? Sommige hiervan komen zelfs nergens anders ter wereld voor. Eén van de meest bekende hoogtepunten bij Ocho Rios zijn echter de Dunn’s River Falls. Een bezoekje aan deze watervallen mag zeker niet ontbreken als je op vakantie bent in Ocho Rios. Trapsgewijs valt het water over de rotsen naar beneden en komt direct uit in de Caraïbische Zee. Onder begeleiding kun je de watervallen beklimmen en zelfs voorzichtig naar beneden glijden. Dat wordt vakantie vieren en genieten op z’n Jamaicaans! 

Bekijk alle vakanties Ocho Rios (1)