COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Lacacão

Vakantie Lacacão

  1. Vakantie
  2. Kaapverdië
  3. Boa Vista
  4. Lacacão

Op het Kaapverdische eiland Boa Vista zitten zonaanbidders goed tijdens een vakantie Lacacão. Deze badplaats wordt versierd door een eindeloos zandstrand én de zon die het hele jaar door schijnt. Luxe resorts en diepblauw water van de Atlantische Oceaan maken het landschap compleet. De ideale plek om te relaxen onder de zon. En met een pontche cocktail aan de rand van het zwembad is de zonvakantie helemaal compleet.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Lacacão vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Vakantie Lacacão
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle vakanties Lacacão (1)

Luieren in het zonovergoten Lacacão

Een relaxbestemming waar je het hele jaar door van de zon en het glooiende strand kunt genieten. Zo is de Kaapverdische badplaats Lacacão het best te omschrijven. Lacacão ligt aan de zuidkant van het eiland Boa Vista en wordt versierd door luxe resorts en een breed zandstrand. Bij TUI verblijf je tijdens de vakantie Lacacão in een 4 sterren RIU hotel aan het strand. Begin de dag met een frisse duik in het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan. Als de ober de pontche cocktail komt brengen en je je tenen in het warme zand steekt is de zonvakantie helemaal compleet.

Een avontuurlijke eilandtour op Boa Vista

Whirlpools, cabana’s, een groot zwembad en entertainment zorgen ervoor dat er in het luxe hotel van TUI genoeg te doen is. Maar tijdens een vakantie Lacacão is het aan te raden om een eilandtour te doen. Ruwe valleien, zoutmeren en kleurrijke dorpjes vormen het landschap op Boa Vista. De kronkelige wegen die vaak van zand en steen zijn zorgen voor een onvergetelijk avontuur. Ben je tussen februari en april op Boa Vista? Ga dan mee op whale watching tour en spot de imposante bultruggen. Bij terugkomst in het All Inclusive hotel in Lacacão staat het diner voor je klaar en proef je van het nationale gerecht cachupa (stoofpot met bonen, mais en zoete aardappel).

Bekijk alle vakanties Lacacão (1)