COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Sal Rei

Vakantie Sal Rei

  1. Vakantie
  2. Kaapverdië
  3. Boa Vista
  4. Sal Rei

Kleurrijk is een vakantie Sal Rei wel te noemen. Deze badplaats ligt op het Kaapverdische eiland Boa Vista en is de ideale plek voor een zonvakantie. Zelfs in de winter komt de temperatuur amper onder de 25 graden. Op het parelwitte zandstrand is het dan ook goed toeven. Breng vanuit Sal Rei ook eens een bezoek aan de zandduinen van Deserto de Viana die tijdens zonsondergang van kleur veranderen. Een uniek schouwspel.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Sal Rei vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Vakantie Sal Rei
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle vakanties Sal Rei (1)

Relaxen in het zonnige Sal Rei

Spreek je de taal een beetje? Dan weet je dat Sal Rei letterlijk ‘Koning Zout’ betekent. Het klinkt misschien niet zo aanlokkelijk, maar dat is deze badplaats op het Kaapverdische eiland Boa Vista wel. De naam komt vooral door de zoutvelden rondom het dorp waar vroeger zout gewonnen werd. Inmiddels is Sal Rei dé plek voor een zonovergoten strandvakantie. Zelfs in de winter, want ook dan komt de temperatuur amper onder de 25 graden Celsius. Bij TUI verblijf je tijdens de vakantie Sal Rei in een luxe hotel aan het strand. Het parelwitte zand en het azuurblauwe water van de Atlantische Oceaan vormen de perfecte ingrediënten voor een zonnige vakantie.

Een kleurrijke dag in Sal Rei

Naast de zoutvelden ligt Sal Rei ook dichtbij de glooiende zandduinen van Deserto de Viana. Een excursie naar deze woestijn is vooral tijdens zonsondergang een aanrader. De witte duinen veranderen door het licht van de zon continu van kleur. Oranje, rood en geel zijn maar een paar tinten die je kunt ontdekken. Hier schiet je tijdens een vakantie Sal Rei onvergetelijke vakantiekiekjes. In het luxe hotel van TUI kun je opfrissen door het zwembad in te plonsen. Schuif vervolgens aan bij het diner waar het nationale gerecht cachupa op de menukaart staat. Of ga op verkenning in het centrum van Sal Rei met zijn koloniale huizen en kleurrijke kerken.

Bekijk alle vakanties Sal Rei (1)