Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Sao Vicente

Tijdens een zonvakantie op het Kaapverdische eiland São Vicente begint het plezier meteen tijdens een avond vol livemuziek bij het comfortabele hotel van TUI. Verblijf je in de stad Mindelo, dan zoek je de gezellige drukte op en struin je de markt af op het Praça de Estrela. Zoek je verkoeling bij het Praia da Lagihna of duik je in de blauwe lagune van de Baía das Gatas? Na een stevige klim tot de top van de Mont Verde heb je een heerlijke manchupa stoofschotel in ieder geval verdiend.

Vakantie Sao Vicente
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle vakanties Sao Vicente (7)

Op cultuurtocht door São Vicente

Tijdens een vakantie op het eiland São Vicente ontkom je niet aan de swingende muziek-en dansstijlen van Kaapverdië. Het begint al met de livemuziek bij het hotel van TUI in de bruisende stad Mindelo. Daarna zoek je een ligbedje uit op het Praia da Laginha vanwaar je een uitstekend zicht hebt op de Monte Verde. Nadat je verkoeling hebt gezocht in het kraakheldere water van de Atlantische Oceaan kun je het centrum van Mindelo in. Hier slenter je door de klinkerstraten en ga je voor een drankje, bijvoorbeeld in de Rue de Lisboa. Zoek je naar een souvenir? Op het Praça de Estrela vind je een gezellige markt. En voor een mooi overzicht van de stad wandel je naar de nog bewaarde ruïnes van de Fortim d’El Rei, de oude citadel.

De blauwe lagunes van São Vicente

Als je graag de Kaapverdische natuur op zoekt tijdens een vakantie op São Vicente, dan zal een wandeling op de Monte Verde je goed doen. De hobbelige en steile weg naar deze 774 meter hoge tafelberg bied je een fantastisch uitzicht op de Baía do Norte en Baía das Gatas. Is alleen kijken geen optie? Vanuit de Porto Grande in Mindelo kun je de Baía das Gatas per boot bereiken. Zwemmen in deze blauwe lagune is een lust voor de ogen. Tip: Plan je een vakantie op São Vicente in augustus in, mis het Festival de Baía das Gatas niet voor een feest onder de volle maan. Na zo’n actieve dag schuif je bij het restaurant van het hotel aan voor een manchupa stoofschotel. Heerlijk als je dat combineert met een grogue-rum.

Bekijk alle vakanties Sao Vicente (7)