LAATSTE DAG: Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Vakantie Pakostane

Tijdens een vakantie in Pakostane, een piepklein Kroatisch dorpje aan de Adriatische Zee, ga je helemaal back to basic. In je hut op het vakantiepark van TUI heb je namelijk geen elektriciteit. Hang je hangmat op tussen de dennenbomen en geniet van de rust en de prachtige natuur om je heen. Of pak je visgerei en sla je hengel uit in het Vransko Jezero meer, het grootste binnenwater van Kroatië.

Even helemaal back to basic in Pakostane

Even helemaal back to basic en tot rust komen in de natuur? Dan is een vakantie in Pakostane, een klein Kroatisch dorpje aan de Adriatische Zee, een schot in de roos. Hier kun je je helemaal afsluiten van het drukke dagelijkse leven en ongestoord genieten van de prachtige natuurrijke omgeving. Het vakantiepark van TUI bevindt zich namelijk midden in een dennenbos en vlakbij het strand. Bovendien heb je in je hut geen elektriciteit waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en het buitenleven. De ideale omgeving en gelegenheid om dat ene spannende boek te lezen. En dat kan op het strand, met op de achtergrond het zachte ruisen van de golven, of lekker in je hangmat.

Gooi je hengel uit in het Vransko Jezero meer

Wie tijdens een vakantie in Pakostane ontspanning wil afwisselen met inspanning kan terecht bij het Vransko Jezero meer, het grootste binnenwater van Kroatie. Met name visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Of beter gezegd, hun hengel binnenhalen. Het meer is namelijk een erg populaire visspot. Met een beetje geluk sla je hier een flinke karper aan de haak. Lekker voor op de barbecue! Geen visliefhebber? Geen probleem, het meer is niet diep, dus je kunt hier ook prima zwemmen.

Bekijk alle vakanties Pakostane (1)