Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Vodice

Bewonder de Coric toren, neem een duik in de Adriatische Zee en verken de smalle straatjes in het centrum tijdens een vakantie in Vodice. Vanuit het centrum van deze sfeervolle badplaats in het zuiden van Kroatië loop je zo naar het Plava plaza voor een middag vol strandplezier in de Kroatische zon. Ook leuk: huur een auto en bewonder de indrukwekkende watervallen in Nationaal park Krka.

Appartement Vodice

Een rij groene pijnbomen is alles wat tussen het appartement in Vodice en het witte zandstrand aan de Adriatische Zee in staat. Je wordt in deze Kroatische badplaats dan ook wakker met een kleurrijk uitzicht. Begin de dag met een vers gekookt eitje en trek daarna de slippers aan voor een dagje strand. ’s Avonds is de middeleeuwse Coric toren in het centrum van Vodice ‘the place to be’. Rondom de toren worden in de zomermaanden voorstellingen in de openlucht gegeven. Neem plaats met een glas van het lokale likeurtje Maraschino en geniet. Daarna wandel je in een kwartier weer terug naar het appartement van TUI waar het zachte bed al op je staat te wachten.

Bekijk alle appartementen Vodice (1)

Relaxen aan het Plava plaza strand in Vodice

Ontdek de prachtige stranden en de rijke geschiedenis van Vodice tijdens een vakantie in dit sfeervolle kustplaatsje in Noord-Dalmatië ten zuiden van Kroatië. Vanuit het luxe hotel of appartement van TUI direct aan zee wandel je binnen 15 minuten naar het centrum van Vodice. De indrukwekkende Coric toren midden in het centrum van Vodice zal je in vol ornaat verwelkomen. In de zomer wordt de binnenplaats bij de toren omgetoverd tot openluchttheater. Ontdek de unieke charme van Vodice terwijl je langs de pleintjes struint en een glaasje Maraschino, een likeur gemaakt van de marascakers die wordt geteeld in Dalmatië, drinkt op een van de vele terrasjes in het centrum. Uiteindelijk zullen de smalle straatjes je naar het 4 kilometer lange blauwe vlag strand Plava plaza leiden. Strijk neer op een groot badlaken en voel de warme Kroatische zon op je huid of zoek verkoeling in het heldere water van de Adriatische Zee.

Ontdek de watervallen in Nationaal park Krka

Zin in een spannende dagtrip tijdens een vakantie in Vodice? Breng dan een bezoek aan Nationaal park Krka. Dit populaire natuurpark bevindt zich op slechts een half uurtje rijden van Vodice in noordoostelijke richting. In het park kun je onder andere een boottocht maken over de Krka rivier en je vergapen aan de zeven uit kalksteen gevormde Krkawatervallen. Verder vind je in het park een grote hoeveelheid plantensoorten en meer dan 200 verschillende soorten vogels waaronder steenarenden en slechtvalken. Met een camera vol kleurrijke vakantiekiekjes keer je weer terug naar het hotel of appartement waar je alle indrukken verwerkt met een cocktail in de loungebar. Proost op een zonovergoten vakantie in Vodice.

Bekijk alle vakanties Vodice (4)