Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Vodice

Vakantie Vodice

  1. Vakantie
  2. Kroatië
  3. Noord-Dalmatië
  4. Vodice

Bewonder de Coric toren, neem een duik in de Adriatische Zee en verken de smalle straatjes in het centrum tijdens een vakantie in Vodice. Vanuit het centrum van deze sfeervolle badplaats in het zuiden van Kroatië loop je zo naar het Plava plaza voor een middag vol strandplezier in de Kroatische zon. Ook leuk: huur een auto en bewonder de indrukwekkende watervallen in Nationaal park Krka.

Appartement Vodice

Ontwaak aan de Adriatische Kust met een kop zelf gezette koffie in het appartement in Vodice. Op de achtergrond hoor je het geluid van de golven die op de branding slaan en voor even droom je helemaal weg. Binnen no time sta je vanuit het appartement van tUI in het zand van Plava Plaza, gelegen in de pittoreske baai van deze kustplaats in Noord-Dalmatië.

Voor een beetje cultuur tijdens een zonvakantie in Vodice kun je al wandelend door het centrum een blik werpen op de St. Cross kerk met de statige klokkentoren als pronkstuk. ’s Avonds na een verfrissende duik in het zwembad kun je lekker zelf kokkerellen in het appartement van TUI om vervolgens koers te zetten richting Club Hacienda.

Bekijk alle appartementen Vodice (1)

Relaxen aan het Plava plaza strand in Vodice

Ontdek de prachtige stranden en de rijke geschiedenis van Vodice tijdens een vakantie in dit sfeervolle kustplaatsje in Noord-Dalmatië ten zuiden van Kroatië. Vanuit het luxe hotel of appartement van TUI direct aan zee wandel je binnen 15 minuten naar het centrum van Vodice. De indrukwekkende Coric toren midden in het centrum van Vodice zal je in vol ornaat verwelkomen. In de zomer wordt de binnenplaats bij de toren omgetoverd tot openluchttheater. Ontdek de unieke charme van Vodice terwijl je langs de pleintjes struint en een glaasje Maraschino, een likeur gemaakt van de marascakers die wordt geteeld in Dalmatië, drinkt op een van de vele terrasjes in het centrum. Uiteindelijk zullen de smalle straatjes je naar het 4 kilometer lange blauwe vlag strand Plava plaza leiden. Strijk neer op een groot badlaken en voel de warme Kroatische zon op je huid of zoek verkoeling in het heldere water van de Adriatische Zee.

Ontdek de watervallen in Nationaal park Krka

Zin in een spannende dagtrip tijdens een vakantie in Vodice? Breng dan een bezoek aan Nationaal park Krka. Dit populaire natuurpark bevindt zich op slechts een half uurtje rijden van Vodice in noordoostelijke richting. In het park kun je onder andere een boottocht maken over de Krka rivier en je vergapen aan de zeven uit kalksteen gevormde Krkawatervallen. Verder vind je in het park een grote hoeveelheid plantensoorten en meer dan 200 verschillende soorten vogels waaronder steenarenden en slechtvalken. Met een camera vol kleurrijke vakantiekiekjes keer je weer terug naar het hotel of appartement waar je alle indrukken verwerkt met een cocktail in de loungebar. Proost op een zonovergoten vakantie in Vodice.

 

Bekijk alle vakanties Vodice (4)