Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Petrcane

Na een dag zonnen op het strand van Petrcane is het heerlijk bijkomen op de boulevard. Genietend met een drankje kijkt u neer over Middellandse Zee. Tijdens een vakantie Petrcane is ook een dagje naar Zadár de moeite waard. Uitgaan in discotheek Saturnus tot in de laatste uurtjes of een wandeling langs het historische Main Square bijvoorbeeld. Ontdek ook het Nationaal Park van de Kornati eilanden.

Ontdek de lokale Kroatische cuisine

Tijdens uw vakantie Petrcane kunt u heerlijk bijkomen op de kiezelstranden van Petrcane. De rotsachtige omgeving en het helderblauwe zeewater van de Middellandse Zee geven u een echt vakantiegevoel.
Ook op culinair gebied zit u hier goed. Veel plaatselijke mediterrane gerechten staan op de kaart in de vele restaurants op de boulevard. Probeer bijvoorbeeld eens een visstoofpotje met versgevangen vis of een carpaccio van inktvis. Dit smaakt natuurlijk het beste geserveerd met een Kroatische witte wijn.

Zadár 'bruist'

Nadat u uitgegeten bent kunt u de betoverende stad Zadár bezoeken, op zo'n tien kilometer rijden van uw appartement van TUI.
Zadar staat niet alleen bekend om haar bruisende uitgaansleven met grote discotheken, maar ook het historische stadscentrum is erg mooi.

Het Main Square van Zadár is het oudere centrum van de stad. Hier vindt u niet alleen klassieke bouwwerken zoals het 16e eeuwse stadhuis, ook zijn er genoeg terrasjes waar u kan genieten van een hapje en een drankje. Ook komen er ’s avonds tientallen kunstenaars naar het plein om hun kunsten te vertonen.
Een perfecte plek om 's avonds te bezoeken dus!

Uitzicht op de Nationaal Park Kornati eilanden

Op zoek naar de prachtige natuur van Kroatië? Op Nationaal Park Kornati eilanden vindt u op deze bijzondere eilandengroep een diversiteit aan wild, natuur en water. Met een boot kunt u vanaf Zadár naar de eilandengroep om te zeilen, te duiken, te wandelen of te genieten van het betoverende uitzicht vanaf een van de eilanden. Bovendien staan er nog enkele oude ruïnes op de eilanden die zeker de moeite waard zijn tijdens een vakantie Petrcane.

Bekijk alle vakanties Petrcane (2)