Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Pointe aux Piments

In een hangmat luieren tussen twee palmbomen. Je tenen in een parelwit zandstrand steken en de zon je huid voelen verwarmen. Cocktails drinken en vers fruit eten aan de rand van de panoramapool. En snorkelen boven de kleurrijke koraalriffen in het helderblauwe zeewater van de Indische Oceaan. Je doet het allemaal tijdens een luxe vakantie Pointe aux Piments op het exotische eiland Mauritius.

Vakantie Pointe aux Piments
  • Luxe strandbestemming
  • Diverse excursiemogelijkheden
  • Voordeeltarieven met Emirates
  • Smeltkroes van culturen
Bekijk alle vakanties Pointe aux Piments (1)

Het droomdecor van Pointe aux Piments

Stel je eens voor dat je wakker wordt in een luxe, lichte hotelkamer en zachtjes de palmbomen hoort ritselen door de wind. Dat je de golven van de helderblauwe Indische Oceaan op het strand hoort rollen en dat de ober vervolgens op de deur klopt met een dienblad vol vers fruit. Zo zien de ochtenden eruit tijdens een vakantie Pointe aux Piments aan de noordkant van het eiland Mauritius. Al kun je de dag natuurlijk ook fris beginnen door de panoramapool in te duiken. Na de duik staat het ontbijt voor je klaar. Pointe aux Piments is dan ook een luxe bestemming op Mauritius waar je je volledig in de watten kunt laten leggen.

Snorkelen voor de kust van Mauritius

Met cocktails drinken op het parelwitte strand en badderen in het zwembad (met zeezicht) kom je de luxe zonvakantie in Pointe aux Piments wel door. En wat dacht je van een boekje lezen in een hangmat tussen twee palmbomen? Met een kokosnoot in je andere hand natuurlijk. Leen in het luxe hotel van TUI zeker eens een snorkel. Voor de kust van Mauritius liggen kleurrijke koraalriffen die nog redelijk onaangetast zijn. Dankzij het kraakheldere zeewater en de tropische vissen is het alsof je in een levensecht aquarium terecht komt. En in dieper water kun je zomaar walvissen en dolfijnen tegenkomen tijdens het duiken. Vergeet de onderwatercamera niet.

Bekijk alle vakanties Pointe aux Piments (1)