Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Noordkust

Paradijselijk Mauritius is je bestemming als je kiest voor een vakantie Noordkust. Aan de noordkant van het Afrikaanse eiland liggen beschutte palmenstranden, exotische tuinen en luxe resorts op je te wachten. Zie je jezelf al liggen in een privé cabana met een kleurrijke cocktail naast je? Met een beetje mazzel zie je in de Indische Oceaan dolfijnen voorbij zwemmen. Dichterbij het paradijs kom je niet.

Vakantie Noordkust
  • Voordeeltarieven met Emirates
  • Smeltkroes van culturen
Bekijk alle vakanties Noordkust (10)

De tropische Noordkust van Mauritius

Als iemand ons vraagt of het paradijs bestaat dan zeggen wij in koor ‘Mauritius’. Het Afrikaanse eiland in de Indische Oceaan verwelkomt je met exotische palmenstranden, luxe resorts en ongerepte natuurgebieden. Voor zonaanbidders is de Noordkust de meest ideale vakantiebestemming. Dat komt omdat de parelwitte zandstranden hier beschut liggen en wind en regen amper voor komen. Zie je jezelf tijdens een vakantie Noordkust al op het strand liggen met een tropische cocktail in je handen? Zo hoort een vakantie te zijn.

Luxe dagen aan de Noordkust

Stel je eens voor dat je wakker wordt en de dag begint met een frisse duik in het panoramazwembad. Dat je met mazzel een groep dolfijnen voorbij ziet zwemmen en dat vervolgens het ontbijt met vers fruit voor je klaar staat. Daarna verkas je naar cabana op het privéstrand voor een dagje zonnen in privacy. Al kun je ook koers zetten naar de botanische tuinen van Pamplemousses en door de exotische wereld vol reuzenlelies en palmbomen wandelen. Zo zien de dagen er uit tijdens een vakantie Noordkust. In het luxe 4 sterrenhotel bij Anse la Raie bijvoorbeeld. Dat wordt genieten.

Bekijk alle vakanties Noordkust (10)