NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Balaclava

Yoga in de jungle, snorkelen met tropische vissen en wandelen tussen de baobabs. Het kan allemaal tijdens een vakantie in Balaclava. Je vindt deze badplaats aan de westkust van het eiland Mauritius. In een idyllische omgeving vol palmbomen en parelwitte zandstranden word je zeker helemaal zen. Wil je Mauritius leren kennen? Zet dan een excursie naar de botanische tuin en een dagje cultuur snuiven in Port Louis op de planning.

Vakantie Balaclava
  • Voordeeltarieven met Emirates
  • Smeltkroes van culturen
Bekijk alle vakanties Balaclava (2)

Je eigen paradijs in Balaclava

Tijdens een vakantie in Balaclava heb je je eigen stukje paradijs om van te genieten. Deze piepkleine badplaats ligt aan de westkust van het bounty-eiland Mauritius. Parelwitte zandstranden met palmbomen, diepgroene jungle en de azuurblauwe Indische Oceaan wachten hier op je. Het 4 sterren hotel van TUI vind je tussen de bomen aan de monding van de rivier Citron. In deze idyllische omgeving word je zeker helemaal zen, vooral als je een yoga-sessie doet aan de rivier. Daarna ga je relaxen bij het zwembad of plof je op een ligbed op het zandstrand. Neem dan ook de duikbril mee, want je kunt in Balaclava snorkelen als de beste.

Leer Mauritius kennen

Een vakantie in Balaclava betekent echter niet dat je alleen maar hoeft te relaxen. Als je graag wat meer van Mauritius wil zien, huur je bijvoorbeeld een fiets of scooter bij het hotel. In ongeveer een half uur rij je ermee naar de botanische tuinen in Pamplemousses. Daar wandel je tussen 85 verschillende palmboomsoorten, baobabs en spot je reuzenwaterlelies en 650 andere tropische planten. Wil je je juist onderdompelen in de Mauritiaanse cultuur? Pak dan een taxi naar Port Louis, de hoofdstad van Mauritius. Vooral de overdekte Central Market, Le Caudan Waterfront en Fort Adelaide zijn de moeite waard.

Bekijk alle vakanties Balaclava (2)