Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Amsterdam

Vakantie Amsterdam

  1. Vakantie
  2. Nederland
  3. Noord-Holland
  4. Amsterdam

Tijd voor een citytrip vol bezienswaardigheden, maar wil je wel lekker in eigen land blijven? Boek dan een vakantie naar Amsterdam en bekijk de werken van Rembrandt en Vermeer in het Rijksmuseum, of bezoek een van de andere ruim 50 musea in onze hoofdstad. Ook zeker doen: stap aan boord bij een van vele rondvaartboten die Amsterdam rijk is en bewonder bezienswaardigheden als het Anne Frankhuis vanaf het water.

Vakantie Amsterdam

Goedkope vakantie Amsterdam

De vele toeristen en de vele airbnb’s hebben van Amsterdam een heuse wereldstad gemaakt. Maar ook een dure stad. De prijzen rijzen de pan uit en ook bezienswaardigheden als het Rijksmuseum, Madame Tussauds en een grachtengordeltocht zijn niet goedkoop. Houd daarom onze aanbiedingen in de gaten en reis met korting naar Amsterdam. Tijdens een goedkope vakantie Amsterdam kun je zomaar tientallen euro’s besparen en die weer uitgeven in de winkels. De boetieks en de bekende ketens aan de Kalverstraat zorgen voor heel wat shopplezier.

Museumhoppen in Amsterdam

Tijdens een vakantie in Amsterdam merk je al snel genoeg dat er in onze eigen hoofdstad ook genoeg te doen en te zien is om op te noemen. Wist je bijvoorbeeld dat Amsterdam de meeste museums per vierkante meter van alle steden op aarde heeft? En deze ruim 50 musea zijn nog maar een klein onderdeel van de vele bezienswaardigheden. Het is natuurlijk wat veel om alle musea van de stad te bezoeken tijdens een stedentrip in Amsterdam, dus je kunt het beste zelf een paar highlights uitkiezen. Wandel bijvoorbeeld vanuit een centraal gelegen hotel van TUI naar het wereldberoemde Rijksmuseum, met schilderijen van onder andere Rembrandt en Vermeer. Of breng een bezoek aan het minder bekende Diamant Museum Amsterdam en kom van alles te weten over de geschiedenis van de diamant.

De grachten van Amsterdam

Wie denkt aan een vakantie in Amsterdam, denkt waarschijnlijk ook meteen aan de kenmerkende grachtengordel. En dat is ook niet gek, want onze hoofdstad heeft zelfs meer grachten dan Venetië. Tijdens een rondvaartexcursie kun je alle bekende grachten van de stad bewonderen, inclusief de mooiste grachtenpanden en bezienswaardigheden als het Anne Frankhuis en de Westerkerk. Of struin over de bruggetjes over de Prinsen- Keizers- en Herengracht door de charmante 9 straatjes, waar je tijdens het winkelen in Amsterdam altijd wel een unieke souvenir kunt vinden.