Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Gulpen

Kom op vakantie naar Gulpen en ga genieten op hoog niveau. Dit dorp ligt namelijk in de Zuid-Limburgse heuvels, vlakbij het Gulpdal en Maastricht. Je overnacht op de hellingen van de Gulperberg, inclusief uitzicht op wijngaarden, glooiende velden en bossen. Huur eens een fiets en koers naar het centrum van Gulpen. Sluit hier aan bij een rondleiding door de Gulpener brouwerij en smul daarna van een Limburgse vlaai op de Markt.

Relaxte vakantie in Gulpen

Tijdens een vakantie in Gulpen overnacht je midden in de Zuid-Limburgse heuvels. Dit kleine dorp ligt tussen Maastricht en Heerlen in. Vanaf Gulpen rijd je via een kronkelweg de Gulperberg op, waar de camping van TUI ligt. De speeltuin, het zwembad en het animatieteam houden de kinderen wel bezig, zodat je zelf met een boek in de zon kunt relaxen. Slapen doe je in een chalet of tent. Overigens verken je de omgeving prima op de fiets. Neem je eigen fiets mee of huur er een bij de camping. Dankzij tal van fietsroutes door de heuvels en het Gulpdal hoef je je in Gulpen niet te vervelen.

Als bourgondiër in Gulpen

Gulpen is dé bestemming voor bourgondiërs. In het Zuid-Limburgse dorp wordt genieten je nieuwe lifestyle. Dat begint in de Gulpener brouwerij, waar Gulpener Bier wordt gebrouwen. Om te zien hoe dat in zijn werk gaat, boek je een rondleiding inclusief bierproeverij. Vlak naast de brouwerij vind je het knusse centrum van Gulpen. De terrasjes aan de Markt nodigen uit voor een kop koffie met Limburgse vlaai. Zoek je een restaurant met streekgerechten tijdens je vakantie in Gulpen, dan vind je hier zeker wat je zoekt. En wist je dat er in de omringende heuvels ook wijn verbouwd wordt? Daarom is een rondleiding door een van de wijngaarden een aanrader.

Bekijk alle vakanties Gulpen (2)