Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Vakantie Schoorl

Een vakantie in Schoorl is perfect voor liefhebbers van een actieve vakantie in eigen land. Maak een wandeling door Nederlands breedste duinen, daag jezelf uit en bedwing het mountainbike parcours tussen Schoorl en Bergen of beklim de hoogste duin van Nederland in hartje centrum. Na een actieve dag dineer je in het Michelinster bekroonde restaurant van het hotel van TUI. Op naar Schoorl!

Actieve vakantie aan zee in Schoorl

Een luxe 4 sterren hotel in Schoorl met een Michelinster bekroonde restaurant en het strand binnen handbereik... klinkt goed, toch? Dit dorp in Noord-Holland heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in eigen land of een weekendje weg aan de Noordzeekust. Schoorl ligt direct aan het duingebied en telt meer dan 50 kilometer aan wandelpaden. Maak een heerlijke wandeling langs bossen, heidevelden, het vogelmeer en over de prachtige duinen. Ook De Kerf is een aanrader tijdens je vakantie in Schoorl. Deze grote inham in de duinen bij Schoorl aan Zee waar het zeewater bij hoogtij de duinen instroomt. Misschien spot je wel een zeldzame nachtzwaluw of een groene specht. Stap je liever op de fiets? Ook als je van mountainbiken houdt ben je in Schoorl aan het goede adres. Tussen Bergen en Schoorl bevindt zich namelijk het meest uitdagende mountainbike parcours van Nederland!

Beklim de hoogste duin van Nederland

Zijn de kinderen mee op vakantie in Schoorl? Bezoek dan beslist de hoge klimduin in het centrum van Schoorl. Met een hoogte van maar liefst 51 meter mag het zich de hoogste duin van Nederland noemen. Loop als je eenmaal boven bent het bosgebied van Schoorl in, of rol samen met de kids naar beneden! Wie is er sneller? Ondertussen zorgt de chef van het Michelinster bekroonde restaurant Merlet voor een heerlijk 5-gangen diner!

Bekijk alle vakanties Schoorl (1)