COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Niederau

Vakantie Niederau

  1. Vakantie
  2. Oostenrijk
  3. Tirol
  4. Wildschönau
  5. Niederau

Midden in het hooggebergte van Tirol zit je als sport- en natuurliefhebber op je plek tijdens een vakantie in Niederau. De bergachtige omgeving nodigt uit om een wandeling of mountainbiketocht door het Wildschönau dal te maken. Ben je sportiever aangelegd? Ga dan eens bandvaren door diepe kloven, raften of bergbeklimmen. TUI biedt zelfs een Nederlandstalig activiteitenprogramma. Ook een stedentrip naar het historische Innsbruck is zo gemaakt.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Niederau vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

300 kilometer wandelplezier

Middenin het hooggebergte van de regio Tirol, in de Wildschönau-regio zit je als natuurliefhebber in Niederau prima. Vanaf je hotel van TUI loop je zo de groene omgeving in. Met meer dan 300 kilometer aan wandelpaden in het Tiroler hoogdal is er hier genoeg te zien. Wandel of fiets bijvoorbeeld eens de Kitzbüheler-berg op en geniet van het uitzicht vanaf een berghut op de bergpieken van de Wildschönau-regio. En als je toch boven bent, geniet dan ook van een Oostenrijkse almlunch tijdens deze actieve vakantie in Oostenrijk.

Op zoek naar een avontuur op het water? Door de heuvelachtige omgeving zijn de stromingen in de rivieren niet te vergelijken met thuis. Ga bijvoorbeeld eens raften of bandvaren over de rivier de Inn en laat de adrenaline door je lijf gieren.

Stedentrip Innsbruck

Genoeg gesport en op zoek naar wat cultuur? Breng dan een bezoek aan Innsbruck op een uurtje rijden vanaf het hotel van TUI. Tijdens deze stedentrip kun je de ruim 3.000 met bladgoud bedekte koperen dakpannen van het Goldenes Dachl op camera vastleggen. Deze erker van het koninklijke paleis, gelegen op het centrale plein in Innsbruck, werd in opdracht van keizer Maximiliaan gebouwd en was een huwelijkscadeau aan zijn vrouw Bianca Maria Sforza van Milaan. Sportfanaten bezoeken de Berginsel springschans die is uitgegroeid tot nationaal monument.

Nederlandse Activiteitenbegeleiding

Speciaal voor je vakantie in de regio Wildschönau heeft TUI samen met de lokale VVV een gratis activiteitenprogramma samengesteld. Eerst ontmoet je in Niederau de Nederlandse Lous, die je alles kan vertellen over de omgeving. Ga mee met de activiteitenbegeleider die je vol enthousiasme alle ‘ins en outs’ laat zien. Bijvoorbeeld tijdens een mountainbiketocht, een familiewandeling naar het moerasgebied Filzmoos of een bergwandeling naar de Markbackjoch. Meer informatie over het gratis activiteitenprogramma voor tijdens een vakantie in Niederau kun je vinden in ons online aanbod.

Bekijk alle vakanties Niederau (10)