NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Wildschönau

Inclusief 6-daagse skipas

Boek een wintersport naar Wildschönau en verblijf in een hotel in Niederau, een van de pittoreske dorpen in dit hoogdal van Oostenrijk. Bij aankomst zal het je direct opvallen dat veel paragliders boven dit romantische kerkdorp zweven. Hier is namelijk de grootste paragliding school van Tirol gevestigd. Bovendien biedt Niederau toegang tot het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, dat bestaat uit 109 kilometer aan pistes.

Populaire bestemmingen

Op sneeuwzekere wintersport in Wildschönau

Wildschönau, een hoogdal in de Kitzbüheler Alpen dat je met eigen vervoer in 9 uur bereikt, staat ook wel bekend als een zonnige en sneeuwzekere bestemming in de deelstaat Tirol. Het dal is dan ook uitermate geschikt voor een ontspannen skivakantie in Oostenrijk. De perfecte uitvalsbasis daarvoor is het appartement of hotel in Niederau, dat beschikt over een eigen skigebied op de flanken van de Lanerköpfl en de Markbachjoch. Dit sneeuwzekere skigebied maakt onderdeel uit van het skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, dat vanaf het pittoreske centrum van Niedrau snel te bereiken is met de skibus. Naast een kinderland bestaat Ski Juwel uit ongeveer 100 kilometer aan pistes, die je dankzij de 6-daagse skipas van TUI direct kunt betreden tijdens een wintersport in Niederau. En met een gevarieerd aanbod aan blauwe-, rode en zwarte pistes zullen zowel gevorderde- en beginnende skiërs zich hier direct thuis voelen.

Paragliden boven het winterse Tirol

Wil je het winterse landschap eens van bovenaf bekijken tijdens een wintersport in Wildschönau? In Niederau is de grootste paragliding school van Tirol gevestigd. Echte waaghalzen kunnen dan ook vanaf de Markbachjoch gaan paragliden. Neem bijvoorbeeld een beginnersles of kies voor een tandemsprong en voel je zo vrij als een vogel terwijl je door de helderblauwe lucht vliegt. Een echte adrenaline kick tijdens een wintersport Wildschönau. Als je weer even wilt bijkomen na zo'n gewaagde sprong, dan kun je lekker bijkomen in jouw eigen penthouse met sauna. Dat is genieten tijdens een wintersport in Wildschönau!

Bekijk alle Wintersport vakanties Wildschönau (4)