Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Sankt Peter am Kammersberg

Adem de frisse lucht diep in tijdens een vakantie in Sankt Peter am Kammersberg. Dit kleine dorp ligt in de Oostenrijkse deelstaat Steiermark. Het is een oase van rust tussen de bergweides, bergen en bossen. Wandel een deel van de Gletsjer tot Wijn-route en luister naar het geraas van de Günster-waterval. Nieuwsgierig naar lokale lekkernijen? Doe dan eens een rondleiding door de Murauer bierbrouwerij. Dit is de smaak van Steiermark.

Vakantie Sankt Peter am Kammersberg
Bekijk alle vakanties Sankt Peter am Kammersberg (4)

Frisse lucht in Sankt Peter am Kammersberg

Een vakantie in Sankt Peter am Kammersberg brengt je naar het groene hart van Oostenrijk. Het kleine bergdorp ligt in de deelstaat Steiermark. Om zo veel mogelijk van de frisse lucht te genieten, verblijf je hier het beste op een 4 sterren camping van TUI. Neem de kinderen mee. Want die maken bij het zwembad gelijk nieuwe vriendjes. Zo heb je zelf tijd genoeg om ook eens te relaxen met een spannend boek op het terras bij de stacaravan.

Wandelen van Gletsjer tot Wijngaard

Genoeg energie opgedaan? Trek dan de wandelschoenen aan en ontdek de velden, bergen en bossen rondom Sankt Peter am Kammersberg. In de stille natuur kom je zeker tot jezelf. De langeafstandsroute Van Gletsjer tot Wijn komt direct langs het dorp en is een aanrader. Huur ook eens een fiets bij de camping. Daarmee koers je bijvoorbeeld naar de Günster-watervallen. Bijzonder aan deze 65 meter hoge waterval is het kristalheldere bergwater.

Excursies in Steiermark

Een vakantie in Sankt Peter am Kammersberg is de ideale gelegenheid om Steiermark te verkennen. De deelstaat staat bekend om zijn traditionele lekkernijen, zoals Steierkaas, Vulkaanlandham en wijnen. Maar ook bier wordt in Steiermark gebrouwen. Bezoek bijvoorbeeld de brouwerij in Murau, waar je tijdens een rondleiding gelijk kunt zien hoe de verschillende soorten bier gemaakt worden. Het bijbehorende museum geeft een uniek inkijkje in de geschiedenis van de Murauer brouwerij.

Bekijk alle vakanties Sankt Peter am Kammersberg (4)