Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Grand Anse

In alle rust een boek lezen onder een palmboom en ook nog op avontuur in de jungle? Het kan tijdens een vakantie in Grand' Anse. Deze kleine badplaats ligt op het groene eiland Praslin in de Seychellen. Zonnebaden en luieren doe je hier op het witter-dan-witte zandstrand van Grand' Anse. Ga je op ontdekkingsreis? Koers dan met de huurauto naar de weelderige Vallée de Mai om de immense Coco de Mer-kokosnoot op te speuren.

Strandparadijs in Grand' Anse

Een vakantie in Grand' Anse betekent uitrusten in een waar strandparadijs. Grand' Anse is een kleine badplaats aan de westkust van het eiland Praslin in de Seychellen. Hier kom je voor een avontuur in de jungle en om te relaxen. Uiteraard doe je dat op het kilometerslange witte zandstrand dat je al van ver tegemoet straalt. Je doet er een dutje onder een palmboom en duikt daarna de Indische Oceaan in om weer wakker te worden. En overnacht je in Grand' Anse in een hotel van TUI? Dan verblijf je direct aan het strand, dus je valt elke nacht in slaap met het geruis van de oceaan op de achtergrond. Zo kom je na deze vakantie zeker weer uitgerust thuis...

Kokosnoten zoeken in Vallée de Mai

Na een dag luieren op het strand van Grand' Anse is een excursie een welkome afwisseling. Huur bijvoorbeeld een auto om het Nationale Park van Praslin te verkennen. In een klein kwartier rijd je al naar Vallée de Mai, een wonderschone vallei vol enorme palmen, watervallen en gigantische kokosnoten. Hier groeit de zeldzame Coco de Mer-kokosnoot. Door Vallée de Mai slingeren verschillende wandelroutes die je langs de immense kokospalmen leiden. Ook de natuur onder water is een excursie waard. Ga tijdens je vakantie in Grand' Anse daarom zeker eens snorkelen bij het Anse Georgette zandstrand voor een ontmoeting met gekleurde doktersvissen en maanvissen.

Bekijk alle vakanties Grand Anse (3)