NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Cote d'Or

Tijdens een vakantie Cote d'Or geniet je van een paradijselijke strandvakantie op het eiland Praslin, het op één na grootste eiland van de Seychellen. Ga lekker relaxen op het privéstrand bij het hotel van TUI of ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van de Indische Oceaan tijdens een snorkelavontuur. De meest exotische planten en bloemen ontdek je tijdens een wandeling door het Praslin National Park.

Paradijselijk genieten in Cote d'Or

Ontdek de rijke natuur van de eilandengroep de Seychellen tijdens een vakantie Cote d'Or. Het plaatsje Cote d'Or bevindt zich op het eiland Praslin, het op één na grootste eiland van de Seychellen. Het 4 sterren hotel van TUI wordt omringd door een adembenemend mooie tuin vol exotische bloemen en planten. Tel daar het fenomenale uitzicht over de Indische Oceaan bij op en je weet waarom deze plek zo’n geliefde bestemming is voor een strandvakantie. De temperatuur ligt hier het hele jaar door tussen de 24 en 32 graden, dus zorg dat je je goed insmeert voordat je gaat zonnebaden op het privéstrand bij het hotel. Of misschien ga je liever duiken of snorkelen? De kleurrijke onderwaterwereld zal je betoveren. Naast verschillende koralen en tropische vissen vind je hier ook murenen. Reken maar dat je honderd verhalen hebt om te vertellen na een duikvakantie op de Seychellen.

Exotische flora en fauna in Praslin National Park

Voor de mooiste plekjes hoef je tijdens een vakantie Cote d'Or niet buiten de gebaande paden te treden. Breng gewoon een bezoek aan Praslin National Park, het tweede grootste natuurpark op de Seychellen. Het hart van Praslin National Park wordt gevormd door de Vallée de Mai, een van de kleinste UNESCO werelderfgoed gebieden ter wereld. Naast een heleboel exotische bloemen en planten vind je hier ook bijzondere dieren zoals gekko's en boomkikkers. En misschien spot je wel een papegaai in een van de Coco de mer palmbomen. Je vakantie op de Seychellen is niet compleet zonder bezoek aan dit bijzondere natuurgebied.

Bekijk alle vakanties Cote d'Or (1)