Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Miami Playa

Aan de Spaanse Costa Dorada oftewel de ‘Gouden Kust’ wacht je een stalende strandvakantie in Miami Playa. Vanaf de camping ligt het strand Miami Playa op loopafstand. Na een stranddag is het heerlijk om een drankje te doen op de lange strandboulevard met zijn sfeervolle terrassen en palmbomen. Meer actie vind je in het pretpark Ferrariland, waar je je 112 meter naar beneden kunt laten storten. Of snuif een heerlijke dosis Romeinse cultuur op in Tarragona.

Zonnige strandvakantie in Miami Playa

In Miami Playa aan de Costa Dorada oftewel de ‘Gouden Kust’ ten zuiden van de deelstaat Catalonië beleef je de ultieme strandvakantie. Hier vind je geen hoogbouw en dat siert de kustlijn. Vanaf de camping wandel je met het hele gezin naar het goudgele zandstrand Miama Playa. Het strand loopt geleidelijk af in zee, wat maakt dat de kids heerlijk kunnen ravotten op het strand en in zee. Aan het einde van de dag is het heerlijk struinen over de lange boulevard met een imposante rij palmbomen. Drink een drankje op een van de sfeervolle terrassen met uitzicht op zee. Of zit je liever op een van de terrasjes in het centrum, dat kan ook.

Pret en cultuur aan de Costa Dorado

Voor een dag met wat meer actie kun je een bezoek brengen aan het beroemde Ferrariland. Het ligt op slechts 15 kilometer van de camping en hoort bij het pretpark PortAventura. Het pretpark met het bekende gele logo met het paard zal zeker aantrekkingskracht hebben op de kinderen. En dan heb je nog niet eens verteld dat ze hier de hoogste en snelste verticale achtbaan van Europa hebben… een 112 meter hoge rode attractie! Voor wat meer cultuur is een bezoek aan de Romeinse stad Tarragona zeker de moeite waard. Op slechts een half uurtje rijden van Miami Playa ligt deze historische stad. Volg de archeologische wandelroute via het historisch museum en je ziet gegarandeerd de meest bijzondere bezienswaardigheden uit het Romeinse verleden. De Romeinse stadsmuren, het Romeinse amfitheater en het Romeins circus zullen je verrassen. Vergeet zeker de fotocamera niet! Terug op de camping kunnen de kids bijkomen in de lazy river en jij in de mega-jacuzzi voor 35 personen.

Bekijk alle vakanties Miami Playa (2)