Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Mont-Roig Del Camp

Tijdens een vakantie in Mont-Roig Del Camp kun je de hooggelegen bezienswaardigheden van het Catalaanse plaatsje ontdekken. Trek tijdens een actieve vakantie in Spanje je wandelschoenen aan en klim naar de Ermita Mare de Deu de la Roca. Wat een uitzicht! Of doe het een dagje rustig aan in het luxe appartement van TUI. In het grote aquapark, met wildwaterbaan. Of op de naastgelegen golfbaan.

Vakantie Mont-Roig Del Camp
Bekijk alle vakanties Mont-Roig Del Camp (2)

Veelzijdige vakantie Mont-Roig Del Camp

Niet ver van de gouden zandstranden van de Costa Dorada, in het noorden van Spanje, ligt het charmante plaatsje Mont-Roig Del Camp. Waar je al vanuit een luxe appartement van TUI van het natuurschoon in de omgeving kunt genieten. Groene heuvels, hoge bergtoppen, wuivende palmbomen... Én een groot aquapark met wildwaterbaan, waar jong en oud zich tijdens een vakantie in Spanje urenlang vermaken. Ideaal voor een familievakantie met kinderen. Ook voor grote gezinnen overigens, want in een appartement passen wel zeven personen. Genoeg gezwommen? Sla dan gerust een balletje op de naastgelegen golfbaan. Of maak een wandeling over het witte zand van het Platja Guardamar en geniet van het uitzicht op de diepblauwe golven van de Middellandse Zee.

Bezienswaardigheden op grote hoogte

Tijdens een vakantie Mont-Roig Del Camp kan ook een bezoek aan de historische bezienswaardigheden van het plaatsje niet ontbreken. De Ermita Mare de Deu de la Roca, spectaculair gelegen op de top van een rode rotsformatie. Heb je goede wandelschoenen meegenomen tijdens een vakantie in Spanje? Dan kun ook te voet naar de top. De flinke klim wordt beloond met een panoramisch uitzicht over het groene heuvellandschap. Jaloersmakende selfies gegarandeerd. Niet vergeten je camera mee te nemen! Een ander hoogtepunt tijdens een vakantie in Catalonië is de Església de Sant Miquel de Mont-roig. Een mooie zandstenen kerk, met imposante toren en fonteinen.

Bekijk alle vakanties Mont-Roig Del Camp (2)