Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Jomtien

Van indrukwekkende boeddha's en majestueuze tempels tot pittige pad thai: tijdens een vakantie Jomtien aan de Golf van Thailand ontdek je de hoogtepunten van de Thaise cultuur. Bewonder de goudkleurige boeddha bij de Wat Khao Phra tempel tijdens een dagtrip naar Pattaya. Of luid je strandvakantie in Thailand in met een verkoelende duik bij het Jomtien beach strand.

Enjoy Jomtien

Ervaar de authentieke Thaise charme van Jomtien tijdens een strandvakantie aan de Golf van Thailand. Jomtien is heerlijk rustig en een stuk minder toeristisch dan het nabijgelegen plaatsje Pattaya. Ideaal voor een ontspannen zonvakantie. Maar ook duikliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie Jomtien. Het heldere water van de Golf van Thailand is niet alleen heerlijk om in te zwemmen, maar ook ideaal voor een duik- of snorkelavontuur. Tussen het kleurrijke koraal spot je tropische vissen in alle kleuren van de regenboog. Duikbril op en gaan! Bijkomen van alle indrukken onder water doe je s'avonds onder het genot van een heerlijke pad thai of een pittige groene curry in het restaurant van het hotel van TUI. Thaan hoi aroy, eet smakelijk.

De gouden boeddha van Wat Khao Phra

Een bezoek aan Pattaya mag zeker niet ontbreken tijdens je vakantie Jomtien. De vele bezienswaardigheden in en rondom de stad maken het een populaire bestemming voor een leuke dagtrip. Bovendien is het vanaf het hotel van TUI in Jomtien maar een klein stukje rijden. Een echte must see is de 18 meter hoge goudkleurige boeddha van Wat Khao Phra. Ongelooflijk mooi! Ook bijzonder is de floating market van Pattaya. Overal waar je kijkt zie je bootjes volgeladen met tropische vruchten en andere typisch Thaise lekkernijen die de handelaren proberen te slijten aan de toeristen en de locals. Een unieke ervaring die je niet wil missen tijdens je vakantie in Thailand.

Bekijk alle vakanties Jomtien (1)