Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Pattaya

Vakantie Pattaya

  1. Vakantie
  2. Thailand
  3. Golf van Thailand
  4. Pattaya

Vlieg het fotogenieke landschap van de Golf van Thailand tegemoet en geniet tijdens een vakantie Pattaya van deze exotische badplaats. Vanuit het luxe resort van TUI stap je zo het goudkleurige Pattaya Beach op dat omringd wordt door mangrovebossen. Kleurrijke vissersboten zorgen ervoor dat er tijdens het zonnen genoeg te zien is. ’s Avonds zorgen de hippe kroegen, clubs en eetkraampjes op Walking Street voor vertier.

Vakantie Pattaya
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Pattaya (4)

Goedkope vakantie Pattaya

Klinkt een paradijselijke zonvakantie op een van de goedkoopste bestemmingen ter wereld te mooi om waar te zijn? Boek bij TUI een goedkope vakantie in Pattaya buiten het hoogseizoen en maak dit sprookje werkelijkheid. Vanuit een direct aan zee gelegen hotel van TUI wandel je zo het 4 kilometer lange Pattaya Beach op. Hier kun je genieten van het gouden zand aan de azuurblauwe Golf van Thailand.

Het centrum van Pattaya verkennen? Met een tuktuk ben je er snel én voordelig. Ga bijvoorbeeld shoppen in de Pattaya Avenue Shopping Mall, waar in de outlet stores grote merken voor een klein prijsje op de kop kunt tikken. Ook het eten is hier zeer voordelig: bij een van de eetkraampjes bestel je voor een paar 'bath' een overheerlijke Pad Thai. Hierna kun je terugkeren naar het goedkope hotel om hier nog een drankje te doen in de pub met live muziek. Wilt u zeker zijn van beschikbaarheid en bovendien profiteren van een aantrekkelijke vroegboekkorting? Boek dan nu vast een zonvakantie naar Pattaya voor volgend jaar.

Bekijk alle voordelige vakanties Pattaya (3)

Het fotogenieke decor van Pattaya

Aan de Golf van Thailand wacht een exotische badplaats met een bruisend uitgaansleven. We hebben het hier over Pattaya dat je misschien wel kent van de foto’s in reisgidsen. Een azuurblauwe baai die omringd wordt door mangrovebossen en gouden zandstranden vormen het decor. De dobberende vissersboten in allerlei felle kleuren maken het plaatje compleet. En dan hebben we de tropische resorts, waar je via TUI de vakantie Pattaya doorbrengt, nog niet eens genoemd. Zie je jezelf al zitten onder een schaduwrijke palmboom met een Martini?

Bruisende avonden op Walking Street

Waar overdag Pattaya Beach ‘the place to be’ is tijdens de tropische zonvakantie verandert dat ’s avonds in Walking Street. Dé uitgaansstraat van Pattaya staat vol met pubs, kroegen en clubs waar je de muziek al van verre uit de speakers hoort knallen. Je kunt tijdens de vakantie Pattaya de hele nacht dansen op hippe top 40 muziek. Eindig de avond met een snack bij een van de eetkraampjes. Durf je de gebakken sprinkhanen aan? Plof vervolgens in het heerlijke bed in het luxe resort van TUI. Niet zo’n uitgaanspersoon? Breng dan de avond door in het hotel en geniet van de spa.

Een lokale dag bij de Prasat Sajja Tham tempel

Iets van de lokale cultuur meekrijgen raden we aan tijdens een vakantie Pattaya. Thailand staat bekend om zijn rijk versierde tempels met Boeddhabeelden. Vanuit het luxe resort in Pattaya kun je niet om de Prasat Sajja Tham heen. Dit heiligdom is gebouwd op een hoge heuvel aan zee en bestaat volledig uit hout. Het houtsnijwerk is prachtig te noemen. Je ontdekt er elke keer weer iets nieuws in. Slangen bijvoorbeeld, of olifanten. En dan hebben we het uitzicht over het fonkelblauwe water van de Golf van Thailand nog niet eens genoemd. Vergeet de camera niet mee te nemen.

Bekijk alle vakanties Pattaya (4)