Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Kamala Beach

Tijdens een vakantie Kamala Beach zullen rustzoekers zich helemaal thuis voelen. Dit witte zandstrand ligt op het Indonesische eiland Phuket en is vrij van massatoerisme. Wel vind je er veel surfers die de golven van de Andaman Zee onveilig maken. Met een kokosnoot in je hand kun je ze van onder een schaduwrijke palmboom gadeslaan. Bezoek ook eens de boeddhistische Wat Baan Kamala tempel met zijn vele Boeddha beelden.

Ontspannen op surfstrand Kamala Beach

Wil je op het bruisende Indonesische eiland Phuket genieten van een rustige zonvakantie? Dan is Kamala Beach ‘the place to be’. Dit exotische vissersdorpje wordt nog niet overspoeld door toeristen, waardoor je de helderblauwe baai, het witte zandstrand en de wuivende palmbomen voor een groot deel voor jezelf hebt. Al zul je dit paradijselijke decor wel moeten delen met de surfers. Vanwege de golven van de Andaman Zee is Kamala Beach erg geliefd bij surfers. Natuurlijk kun je tijdens de vakantie Kamala Beach zelf een poging wagen. Maar het bekijken van de profs is misschien al indrukwekkend genoeg. En dat doe je hier met een kokosnoot in je hand.

De boeddhistische ‘Wat Baan Kamala’ bezoeken

Tijdens een vakantie Kamala Beach kun je niet om de ‘Wat Baan Kamala’ heen. Deze boeddhistische tempel staat op het strand en wordt versierd door een grote kapel en klokkentoren. Binnenin staan vele Boeddha beelden die geluk moeten brengen. Overigens werd de tempel bij de tsunami van 2004 verwoest, maar in de jaren daarna is het historische bouwwerk volledig gerenoveerd. Na een bezoek aan de tempel op Kamala Beach kun je ontspannen in het hotel van TUI. Plons het zwembad in, laat je in de tropische tuin masseren of smul van de Pisang Goreng die bij het diner wordt opgediend. Nog niet moe? Zoek dan ’s avonds Phuket Fantasea op waar heuse circusshows worden gegeven.

Bekijk alle vakanties Kamala Beach (2)