Patong Beach

Vakantie Patong Beach

  1. Vakantie
  2. Thailand
  3. Phuket
  4. Patong Beach

Op het Thaise eiland Phuket is Patong Beach dé plek voor een bruisende zonvakantie. De badplaats is bekend om de kleurrijke en overdekte uitgaansstraat Soi Sea Dragon. Cafés en discotheken wisselen elkaar hier af met felle neonlampen en street food kraampjes. De volgende dag je roes uitslapen tijdens een vakantie Patong Beach kan onder een palmboom op het witte zandstrand. Of in het luxe hotel van TUI met jungletuin.

Vakantie Patong Beach
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Patong Beach (4)

Zonnen in Patong Beach

Een bruisende zonvakantie is waar het om draait op Patong Beach. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is Patong Beach niet alleen een strand. Het is een kustplaats op het Thaise eiland Phuket dat bekend staat om het hippe uitgaansleven. De vele wuivende palmbomen vol kokosnoten en het witte zandstrand aan de Andaman Zee maken het tropische decor compleet. Bij TUI kun je tijdens een vakantie Patong Beach verblijven in een hotel aan zee. Zie je jezelf al zonnen op het strand met een kokosnoot in je hand? Of nip je liever van een kleurrijke cocktail aan de rand van het zwembad in de jungletuin van het luxe hotel? Aan jou de keus.

Bruisende avond op Bangla Road

Zodra de zonsondergang zijn intrede doet komt het uitgaansleven van Patong Beach tot leven. Vanuit het hotel loop je zo naar de overdekte Soi Sea Dragon aan Bangla Road. Deze kleurrijke uitgaansstraat ís ‘the place to be’ tijdens een vakantie Patong Beach. En niet alleen vanwege de vele cafés, discotheken en sportbars die je hier vindt. Ook omdat je hier heel goed mensen kunt kijken en bij de street food tentjes van gefrituurde insecten kunt proeven. Al kun je natuurlijk ook kiezen voor de veilige optie: loempia’s. Niet zo feestbeest? Kies dan voor een rustige avond in het hotel van TUI en geniet van een ontspanningsmassage in de spa.

Hiken in de jungle van Kathu

Wist je dat een groot deel van Phuket uit jungle bestaat? Een dagje ontsnappen uit de drukte van Patong Beach gaat in de jungle van Kathu wel lukken. Dit groene oerwoud ligt op zo’n 45 minuten rijden van het hotel van TUI en is de perfecte plek voor een onvergetelijke hike. Watervallen die uitmonden in kraakheldere meertjes, glooiende heuvels en apen die tussen de bomen slingeren vormen het uitzicht. En als de benen moe zijn tijdens deze actieve vakantie kun je altijd nog de 40 meter lange kabelbaan opzoeken om over de jungle te suizen. Met heel veel geluk zie je de olifanten onder je door lopen.  

Bekijk alle vakanties Patong Beach (4)