Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Golf van Hammamet

Crèmekleurige minaretten, witte huizen en blauwe decoraties: tijdens uw vakantie naar de Golf van Hammamet maakt u kennis met de typische kustplaatsen van Tunesië. Ook een excursie naar de Sahara mag niet ontbreken tijdens uw vakantie. In de ‘souk’ leert u afdingen en op een Arabisch tapijt gaat u weer naar huis. Maak kennis met en laat u meevoeren door deze fantastische cultuur in Noord-Afrika.

Vakantie Golf van Hammamet
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle vakanties Golf van Hammamet (26)

Arabische sfeer

Aan de Golf van Hammamet van Tunesië geniet u van een strandvakantie aan de kust van Tunesië. In de populaire kustplaats Hammamet wordt het ’s zomers druk met alle toeristen, maar toch blijft de sfeer van de stad goed bewaard. De binnenstad is die van een typische Tunesische kustplaats. De crèmekleurige minaret, witte huizen en blauwe ornamenten binnen de stadsmuren dateren uit de 15e eeuw. Ze zijn een lust voor het oog en ademen een heerlijke sfeer. De geurige, oosterse kruiden, Arabische muziek en de gouden sieraden komen uit een andere wereld dan die u kende. Wandelend door de ‘souks’ van plaatsen als het historische Sousse, Mahdia of Port el Kantaoui leert u de Arabische cultuur kennen én afdingen als de beste.

Na cultuur komt relaxen

Bent u meer een cultuurliefhebber? Tijdens uw vakantie Golf van Hammamet bent u op de juiste plek. Het oude Carthago in het noorden van Tunesië was namelijk in de Oudheid een van de belangrijkste antieke steden na Rome en Alexandrië. De Feniciërs moesten het echter afleggen tegen de Romeinen na een decennialange strijd. U vindt dan ook talloze Romeinse bezienswaardigheden in Tunesië. Na een excursie naar El Djem, het een na grootste amfitheater ter wereld, of een rit op een kameel door de uitgestrekte Sahara bent u vast toe aan een relaxmomentje. Pak dit moment op een van de witte stranden van de Golf van Hammamet. TUI heeft voor u uitstekende accommodaties geselecteerd zodat u hier heerlijk kunt ontspannen. Kies voor een stijlvol hotel op loopafstand van het strand van Hammamet en ga daar aan uw kleur werken. Of neem een luxe hotel met een thalasso in Port el Kantaoui om helemaal ontspannen weer thuis te komen. Gaan de kids mee op vakantie? Kies dan voor een hotel met waterglijbanen, een lekker groot zwembad en andere kinderfaciliteiten in Skanes. Een heerlijke vakantie voor iedereen!

Bekijk alle vakanties Golf van Hammamet (26)