Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Culinair genieten

Een vakantie niet gezond qua eten? Dan ken je de Paloma hotels in Turkije nog niet. Deze keten van 8 All Inclusive hotels behoort tot de meest toonaangevende hotels van Turkije en serveert verse seizoens- en lokale producten uit de eigen biologische boerderij. Je carbon footprint blijft hier laag. Terwijl je geniet van de culinaire festivals, de spectaculaire shows en het Nederlandssprekende personeel.

  • Gastvrijheid boven alles
  • All Inclusive genieten
  • Met oog op duurzaamheid
  • Vers eten uit eigen tuin
  • Gebruik van biologische producten

De meest toonaangevende hotels van Turkije

Hotelketens als het Hilton en Van der Valk kennen de meeste mensen wel, maar heb je al wel eens gehoord van de Paloma hotels? Deze hotelketen bestaat uit 8 luxe hotels met 4 of 5 sterren die tot de meest toonaangevende hotels in Turkije behoren. Perfect voor een All Inclusive zonvakantie in Turkije waarbij je dag en nacht in de watten wordt gelegd. Service en comfort staan niet voor niks centraal in een Paloma hotel. Op je ligbedje aan het zwembad worden wafels, cocktails en mezzes met een glimlach geserveerd.

Een luxe zonvakantie die goed is voor het milieu

Je carbon footprint zo laag mogelijk houden gaat in een Paloma hotel in Turkije wel lukken. Paloma hotels serveren namelijk seizoens- en lokale producten die van de eigen biologische boerderij komen. Zo’n zonvakantie in een luxe hotel in Turkije is hartstikke lekker en gezond. Je kunt zelfs iedere maand genieten van culinaire festivals met iedere keer een ander product in de hoofdrol. Kersen of perziken bijvoorbeeld. Tel daar het Nederlandssprekend personeel, de Polly Kids Club en de spectaculaire shows bij op en je snap dat een Paloma hotel voor iedereen wel iets heeft.