NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Iseltwald

In het Zwitserse Iseltwald is voor natuurliefhebbers en watersporters genoeg te doen. Het dorpje ligt namelijk aan de Brienzersee die met zijn groen/blauw gekleurde water enorm fotogeniek oogt. Helemaal als je bedenkt dat het meer omringd wordt door besneeuwde bergtoppen van de Alpen. Tijdens de vakantie Iseltwald kun je het landschap vanaf een kajak bewonderen. Al kan dat ook met een wijntje vanaf het terras bij het hotel.

Ontspannen in fotogeniek Iseltwald

Een strandvakantie in Zwitserland? In schilderachtig Iseltwald is het mogelijk. Het dorpje ligt namelijk aan de groen/blauw gekleurde Brienzersee en ook het luxe strandhotel van TUI staat aan dit meer. Oké, eerlijk is eerlijk. Als we het over strandhotel hebben dan hebben we het over de naam van het hotel. Een echt strand is er niet. Wel zijn er groene weides en kades met aanlegsteigers te vinden. En ook op het terras bij het hotel is het tijdens de vakantie Iseltwald goed toeven. Het uitzicht op de besneeuwde bergen langs het turquoise gekleurde meer is enorm fotogeniek.

Met de stoomtrein langs de Brienzersee

Voor watersporters is een vakantie Iseltwald een goed idee. Zeilen, kajakken en windsurfen zijn maar een paar activiteiten die je op de Brienzersee kunt beoefenen. Stap bij het luxe hotel van TUI zeker eens de rondvaartboot op om je naar de kletterende Giessenbach waterval te laten varen. Of stap aan de overkant, in de stad Brienz, van de boot voor een ritje met de stoomtrein. De Brienz-Rothorn Bahn is de enige spoorwegmaatschappij in Europa die dagelijks met stoomlocomotieven rijdt. Ondertussen is het uitzicht op zowel de Brienzersee als de grillige bergtoppen onvergetelijk.

Bekijk alle vakanties Iseltwald (1)