Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Lugano

Waterliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een vakantie Lugano. Deze schilderachtige Zwitserse stad ligt aan het Meer van Lugano en laat zich kenmerken door mondaine gebouwen, citrusbomen en de bergen van de Zwitserse Alpen. Het hotel van TUI staat direct aan het meer zodat je met een zeilboot dit plaatje kunt verkennen. Wie bezienswaardigheden wil zien kan de 'Freccia Rossa' instappen voor een tocht door het centrum.

Watersporten op het Meer van Lugano

Met zijn citrusbomen, uitzicht op de Zwitserse Alpen en het diepblauwe water van het Meer van Lugano lijkt de mondaine stad Lugano zo afkomstig van een ansichtkaart. Lugano ligt in het zuiden van Zwitserland aan het Lago di Lugano dat wordt gedeeld met Italië. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie Lugano aangezien het hotel van TUI direct aan de oevers van het meer staat. Laat het schilderachtige plaatje op je in werken vanaf het strand of vaar het water op met een zeilboot. Windsurfen en waterskiën zijn ook geliefde activiteiten in Lugano en aangezien het meer een oppervlakte heeft van 50 vierkante kilometer is er genoeg plek voor iedereen.

Touren door Lugano

De zuilengalerij aan de autovrije Via Nassa en het casino van Lugano maken van de stad een plek die internationale aanzien geniet. Wie tijdens een vakantie Lugano niks van de bezienswaardigheden wil missen kan het roodkleurige treintje 'Freccia Rossa' in stappen voor een tour door de stad. Bij de Santa Maria degli Angeli kloosterkerk zal de trein stoppen zodat je hier de fresco's van de Italiaanse schilder Bernardino Luini kunt bewonderen. Je kunt vanuit het hotel van TUI ook al wandelend de stad verkennen en bijvoorbeeld het stadspark Parco Civico met zijn vele rozen en azalea's ontdekken.

Bekijk alle vakanties Lugano (1)