NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Urmein

De toppen van de Zwitserse Alpen vormen een indrukwekkend decor tijdens een vakantie Urmein, een klein dorpje in het Zwitserse kanton Graubünden. Of je nu een sportieve of recreatieve wandelaar bent, Graubünden biedt voor ieder wat wils. Ontdek de talrijke wandelwegen en bewonder de schitterende alpenweides, of combineer je wandelvakantie in Zwitserland met een leuke dagtrip naar het Italiaanse plaatsje Tirano.

TIP!
Meike van de Wouw Graubünden Toerisme
Meike van de Wouw
Graubünden Toerisme

"Het Zwitserse Graubünden biedt voor iedereen wat wils. Wist je dat Zwitserlands enige Nationaal Park in Graubünden ligt? Engadin Scuol is een goede uitvalsbasis om het park te ontdekken. Hier spot je steenbokken, marmotten of gemzen. Na een actieve dag in de natuur is het heerlijk ontspannen in de thermaal baden van Engadin Bad Scuol."

Wandelvakantie in de Zwitserse Alpen

Het sfeervolle dorpje Urmein in het Zwitserse kanton Graubünden is de ideale vakantiebestemming voor wandelaars en rustzoekers. Wat voor wandelaar je ook bent, sportief of recreatief, in je eentje of op familievakantie, Graubünden heeft voor ieder wat wils. De wandelroutes bieden een mooie combinatie van sportiviteit en natuur. Welke route je ook volgt, je wordt altijd beloond met een fantastisch uitzicht. Hoge bergtoppen, uitgestrekte Alpenweides, en hier en daar een bergstroompje dat fonkelt in het zonlicht. Schitterend! Voor een sportieve uitdaging tijdens je vakantie Urmein wandel je naar de top van de Glaser Grat. Het is een flinke klim, maar wees gerust, het uitzicht over het Zwitserse Alpenlandschap is de inspanning meer dan waard. En wanneer je na je tocht weer terug bent op het vakantiepark van TUI kun je heerlijk bijkomen in je eigen bungalow.

Als een echte detective op onderzoek uit in Savognin

Zin in een leuk uitje tijdens je vakantie in Urmein? Vanaf je bungalow op het vakantiepark van TUI rijd je in nog geen 45 minuten naar Savognin, een oud Bünder bergdorp waar je heerlijk kunt struinen door de middeleeuwse straatjes. Ook leuk in Savognin: doe mee aan de KrimiSpass, een spannende themawandeling door de stad waarbij je als een echte Sherlock Holmes een misdaad op moet zien te lossen! In het dorp hangen borden met aanwijzingen en informatie over verdachte personen om je te helpen tijdens het onderzoek.

Bekijk alle vakanties Urmein (1)