Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Klosters

Het dorp Klosters is een prima bestemming voor een wintersport in Zwitserland. Maar wist je dat je ook in de zomer een heerlijke vakantie in Kosters kunt beleven? Met een ligging aan de voet van het Silvrettamassief maak je hier de mooiste tochten tijdens een actieve wandelvakantie of bedwing je de bergen met de mountainbike. Ook voor een familievakantie is Klosters een mooie bestemming, je gaat hier op zoek naar kabouters! Viel Spass!

TIP!
Meike van de Wouw Graubünden Toerisme
Meike van de Wouw
Graubünden Toerisme

"Het Zwitserse Graubünden biedt voor iedereen wat wils. Wist je dat Zwitserlands enige Nationaal Park in Graubünden ligt? Engadin Scuol is een goede uitvalsbasis om het park te ontdekken. Hier spot je steenbokken, marmotten of gemzen. Na een actieve dag in de natuur is het heerlijk ontspannen in de thermaal baden van Engadin Bad Scuol."

Een actieve vakantie in Klosters

Als je via de kronkelende bergwegen van het Silvrettamassief het dorp Klosters in het dal Graubünden binnenrijdt, waan je je direct in een andere wereld. Het idyllische dorp kenmerkt zich door houten chalets, groene graslanden vol kleurrijke bloemen en het uitzicht op de berg Madrisa is adembenemend. Vanuit het 4 sterrenhotel van TUI vertrekken diverse wandeltochten waarmee je deze 2.270 meter hoge berg kunt ontdekken. Handig: diverse paden zijn verhard en dus ook geschikt voor mindervaliden of gezinnen met kleinere kinderen. Ben je op zoek naar een actieve vakantie in Zwitserland? Huur dan een mountainbike en ontdek de ruim 150 kilometer fietspaden. Echte daredevils kunnen terecht op de Gotschna freeride-piste. Durf jij deze spectaculaire achtbaan voor mountainbikers te bedwingen?

Ontdek kabouters tijdens een familievakantie in Klosters

Ga je op familievakantie naar Kosters? Wandel dan naar de kruidentuin op de berg Madrisa, wat een kleuren en geuren! Maar ook het park Madrisa-Land is een aanrader, hier ontdek je de sagen en sprookjes uit de hele regio. Heb jij al kabouters en feeën gespot? Na een dag vol indrukken kom je in het luxe hotel in Klosters lekker bij in de sauna of whirlpool terwijl de kinderen een duik in het binnenzwembad nemen. ’s Avonds word je in een van de vier restaurants getrakteerd op een smakelijk dinerbuffet. En dat alles met een prachtig uitzicht op de bergen, een waar sprookje zo’n vakantie in Kosters!

Bekijk alle vakanties Klosters (1)