Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantiehuis Franse Alpen

Vrijheid blijheid is verzekerd tijdens een verblijf in een vakantiehuis in de Franse Alpen. Geniet van de beboste berghellingen en de besneeuwde bergtoppen tijdens een wandeling óf vanaf je privéterras. Zie je jezelf al zitten met een goed glas wijn en een bord vol Franse kaasjes terwijl je in de verte de eeuwig besneeuwde Mont Blanc ziet schitteren? Over sneeuw gesproken: in de wintermaanden kun je rondom het chalet skiën.

Vakantiehuis Franse Alpen

Genieten in een vakantiehuis in de Franse Alpen

Vanaf het terras van je vrijstaande chalet genieten van het uitzicht op de beboste berghellingen en besneeuwde bergtoppen. Met een vers afgebakken stokbrood, Franse kaasjes en een heerlijk glas wijn. Zie je jezelf al zitten? In het vakantiehuis in de Franse Alpen, die je bij TUI kunt huren, wordt het waarheid. Het sfeervolle chalet staat bij het dorpje Morillon in de Haute-Savoie. Na een heerlijk ontbijt is het tijd om de pittoreske omgeving te verkennen. Bergweides waar koeien grazen en onontdekte dennenbossen vormen het landschap. En wandelen doe je hier met uitzicht op de eeuwig besneeuwde top van de Mont Blanc.

Winterpret vanuit autovrij Morillon

Ook in de wintermaanden kun je bij TUI in het vakantiehuis in de Franse Alpen verblijven. Omdat Morillon autovrij is, is het een perfecte skibestemming voor families met kinderen. De 266 kilometer aan afwisselende pistes van skigebied Le Grand Massif zorgen voor heel wat sneeuwpret. En anders kun je ook nog kiezen voor de romantische loipes die dwars door de besneeuwde bossen kronkelen. Opwarmen doe je na afloop in het binnenbad bij het vakantiehuis van TUI. Zoek daarna je eigen sfeervolle chalet op en flans je eigen Franse uiensoep in elkaar. Bon appetit!