Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Le Grand Massif

Met bergschoenen en de golfset achterin de auto rijd je deze zomervakantie in eigen tempo naar Le Grand Massif. Hier in de Franse Alpen torent de top van de Mont Blanc uit boven de andere bergen, naaldbossen en weiden. Waar ga je als eerst naartoe tijdens een vakantie in Le Grand Massif? Naar een van de hoogst gelegen golfbanen van Europa of naar Ruisseau de la Socqua voor een spectaculair raftavontuur?

Zomervakantie met uitzicht op de Mont Blanc

De Franse zon in je gezicht en omringd worden door frisse alpenlucht. Dat kan op vakantie in Le Grand Massif. Dit is een bekend wintersportgebied, maar in Haute-Savoie is het ook in de zomer genieten! Vanaf het balkon van het chalet van TUI, in de plaatsen Flaine en Marrillon, zie je in de zomer een betoverend groen berglandschap met in de verte de Mont Blanc. Zeer uitnodigend voor een actieve wandelvakantie in de bergen. Dus trek je bergschoenen maar aan en stap regelrecht de alpenweiden en naaldbossen in!

Actie(f) in Le Grand Massif

Hoe hoog trek jij de bergen in? Op vakantie in Le Grand Massief kom je gemakkelijk omhoog, want ook in de zomer zijn meerdere skiliften geopend. Vooral als mountainbiker heb je hier profijt van. Dit geeft je toegang tot maar liefst 350 kilometer aan gemarkeerde natuurlijke trails en daarnaast tot honderden kilometers door bossen en over alpenweiden. Golfliefhebber? Sla dan een balletje op een van de hoogstgelegen golfbanen van Europa. Vergeet ondertussen niet te genieten van het spectaculaire uitzicht! Even stilstaan lukt níet op Ruisseau de la Socqua. Tijdens een spectaculair raftavontuur in het stromende water ben je volop in beweging!

Bekijk alle vakanties Le Grand Massif (5)