Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Morillon

Heb je de wandelschoenen, de zwemkleding en je favoriete boek ingepakt? Dan kan een vakantie in Morillon beginnen. Dit dorp vol houten chalets ligt in de Franse Alpen, in de Haute Savoie-streek. Je komt er voor de rust, om te wandelen door het Grand Massif en om samen met de kinderen te genieten van vrije tijd. Plan zeker een dag bij het Lac Bleu. Bij dit meer kunnen de kids naar hartelust zwemmen én klauteren in het klimpark.

Morillon: een droom voor actievelingen

Een vakantie in Morillon is gewoon gemaakt voor actievelingen. Dit knusse chaletdorp ligt in het zuidoosten van Frankrijk in de Haute Savoie, tussen de Alpen in de Giffre-vallei. Rondom Morillon strekken bergweides en dennenbossen zich uit en in de verte zie je de spitse toppen van het Grand Massif liggen. Slapen doe je in dit bergparadijs in een houten chalet op het vakantiepark van TUI. Hier word je gewekt door vogelgefluit en geniet je daarna in alle rust van een ontbijt met croissants. Plus: dit is ook nog eens de ideale uitvalsbasis voor allerlei activiteiten.

Wandelen in Morillon

De schitterende natuur rondom Morillon verken je het beste te voet. Er slingert namelijk zo'n 590 kilometer aan wandelroute door de omgeving. Je wandelt onder de dennen naar bergweiden, waar je alleen nog maar het gerinkel van koeienbellen hoort. Loop tijdens je vakantie in Morillon bijvoorbeeld eens de route naar de Pointe d'Angolon. Vanaf deze top kun je zelfs de 4.808 meter hoge Mont Blanc zien liggen. Na al deze inspanning heb je wel wat ontspanning verdiend. Neem daarom op het vakantiepark even een duik in het verwarmde binnenzwembad.

Morillon met de kinderen

Tijdens een vakantie in Morillon heb je als gezin tijd voor elkaar. Samen ga je op avontuur in de Alpen en probeer zeldzame steenbokken te spotten op de berghellingen. En in de omgeving van Morillon ontdek je ook nog eens volop uitjes. Zo ligt Le Lac Bleu op korte afstand van het centrum van Morillon. Het kraakheldere water is voor oud en jong een genot om in te zwemmen. Verder vind je hier een fijn zandstrand, een klimpark en sportvelden.

Bekijk alle vakanties Morillon (2)