Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantiepark Beieren

Ben je op zoek naar een voordelig vakantiepark met veel mogelijkheden en faciliteiten? Kies dan voor een vakantiepark van TUI in Beieren. De vriendelijke receptioniste verwelkomt je hartelijk en vanuit het park bezoek je de mooiste bezienswaardigheden, zoals de Walchensee en de kathedraal van Bamberg. Aan het einde van de dag geniet je van een heerlijk diner in één van de restaurants. Kom vervolgens tot rust in een comfortabele bungalow van je vakantiepark in Beieren.

Vakantiepark Beieren
Vakantieparken Beieren (1)

Luxe vakantieparken in Beieren 

Bij TUI vind je een groot aanbod vakantiehuizen en bungalows in Beieren. En dat voor een voordelige prijs. Een vakantiepark in Beieren staat garant voor een heerlijke vakantie. Of je nu tot rust wil komen in de wellness of actieve avonturen wil beleven in de natuur, het kan allemaal. Jong en oud: er is voor elk wat wils. Boek je een vakantiepark in Beieren dan zal je je niet vervelen.

Bezienswaardigheden in Beieren

Beieren is de grootste deelstaat van Duitsland en ligt in de zuidoostelijke hoek van het land grenzend aan Oostenrijk en Tsjechië. Huur een fiets en ga op pad door de mooiste landschappen van Duitsland. Maak een wandeling op de Zugspitze: de hoogste bergtop in Duitsland, met een hoogte van 2962 meter. Heb je geen zin om te lopen? Geniet dan van het uitzicht vanuit de kabel- of tandradbaan die naar de top van de berg lopen. Of bezoek de koninklijke paleizen van München. Onze tip: bezoek één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Beieren; het sprookjesachtige kasteel Neuschwanstein in neo-romaanse stijl. 

Vakantieparken Beieren (1)