Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Wintersport Tignes - Val d'Isère

Inclusief 6-daagse skipas

Sjees door een eindeloos skigebied tijdens een wintersport in Tignes - Val d'Isère misschien beter bekend als Espace Killy. De skioorden Tignes en Val d’Isere vormen het middelpunt van dit skiparadijs in de Franse Alpen. Iedere categorie skiliefhebber zal hier een uitdaging vinden. Kies zelf of je gaat skiën, snowboarden of toch langlaufen op de 300 kilometer aan pistes. De kinderen vermaken zich opperbest terwijl ze spelenderwijs de geheimen van het skiën leren.

Wintersport Tignes - Val d'Isère
  • Sneeuwzeker skigebied in Frankrijk
  • Ruim 300 km aan pistes
  • Bruisende après-ski in Tignes
  • Wintersport Espace Killy incl. skipas
Bekijk alle Wintersport vakanties Tignes - Val d'Isère (2)

Skiparadijs met 300 kilometer aan pistes

Reis voor een sneeuwzekere wintersport in Tignes - Val d'Isère (voorheen Espace Killy) af naar de regio Savoie in de Franse Alpen. Hier ligt het grootste skigebied van Europa met ruim 300 kilometer aan skipistes voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Daarnaast is het Franse skigebied ook zeer sneeuwzeker, dankzij de twee gletsjers die circa 10 maanden per jaar onder een wit pak bedolven liggen. Een ander voordeel van een skivakantie in Tignes - Val d'Isère is de aanwezigheid van maar liefst 100 skiliften. Zo hoef je hier nooit lang in de rij staan!

Tevens zullen zowel langlaufers als snowboarders zich hier kunnen uitleven in twee snowparks en ruim 50 kilometer aan loipes. Als de kinderen voor de eerste keer meegaan zijn er ook hier diverse skischolen. Hier zullen zij, door gekwalificeerde leraren, al spelenderwijs leren hun eerste stappen op de ski’s te zetten.

Skiën in Tignes - Val d'Isère inclusief skipas

Na een dag vertier op de piste is er niets fijner dan bijkomen in je heerlijke accommodatie. Verblijf bijvoorbeeld in een ruim 4 sterren appartement in de plaats Tignes met de pistes op loopafstand. Als je bij TUI een wintersport naar Espace Killy boekt, is dit inclusief een 6-daagse skipas. Hierdoor kun je bij aankomst in je hotel vrijwel direct de piste op!

Bekijk alle Wintersport vakanties Tignes - Val d'Isère (2)