Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Tignes Le Lac

Inclusief 6-daagse skipas

Tijdens een wintersport Tignes le Lac doe je onvergetelijke ervaringen op. Zo kun je vanuit dit sfeervolle dorpje in de Franse Alpen de pistes van skigebied Espace Killy onveilig maken. 300 kilometer aan sneeuwzekere en uitdagende pistes liggen voor je klaar. Laat de latten ook eens een keer staan bij het hotel van TUI en ga ijsduiken in het meer. Onder water heerst een ijzige stilte en dat levert een unieke ervaring op.

Wintersport Tignes Le Lac

De uitdagende pistes van Espace Killy

Een van de grootste skigebieden ter wereld ligt aan je voeten tijdens een wintersport Tignes le Lac. Dit Franse skidorpje bevindt zich aan de rand van het sneeuwzekere en hooggelegen skigebied Espace Killy. Met meer dan 300 kilometer aan pistes, waarvan vele spannende afdalingen, is er genoeg keus. Wat dacht je bijvoorbeeld van de zwarte piste ‘Le Mur de Solaise’? Beginners kunnen beter kiezen voor de brede oefenpistes. Bijkomen van de indrukwekkende dag te midden van de Franse Alpen doe je in het dorpje zelf. Zoek bijvoorbeeld de wellness in het luxe hotel van TUI op. Of wandel naar een van de sfeervolle restaurants waar Franse uiensoep geserveerd wordt.

IJsduiken in Tignes le Lac

Zoals de naam al zegt ligt Tignes le Lac aan een meer. In de wintermaanden is dit bevroren meer bedekt onder een dik pak sneeuw. Maar toch kun je de ijswereld bewonderen. Onder water! Tijdens een wintersport Tignes le Lac kun je namelijk ijsduiken. De instructeurs boren een gat in het ijs en laten je in een warmtepak zakken. Koud is het niet, maar onvergetelijk wel. Het zonlicht dat door het ijsoppervlakte schijnt, de stilte en het helderblauwe water zorgen voor een magische ervaring. Opwarmen doe je daarna in het sfeervol ingerichte appartement met een goed glas wijn.