NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport La Thuile

Inclusief 6-daagse skipas

Met het hele gezin de latten op? Ga op wintersport naar La Thuile om te skiën of snowboarden in een van de beste skigebieden van de Italiaanse Alpen. Dit wintersportwahalla met 160 kilometer aan pistes is de hele winter sneeuwzeker en heeft blauwe, rode en zwarte pistes zodat iedereen zich vermaakt. Bind je liever andere latten onder je schoenen? Langlaufers halen hun hart op dankzij de twintig loipen.

Wintersport La Thuile

La Thuile: vele kilometers aan pistes

La Thuile ligt in een van de beste skigebieden van de Italiaanse Alpen, de Espace San Bernardo. Een ideale plek om van een wintersport in de Italiaanse provincie Valle d'Aosta te genieten. En dan vooral om je te uit te leven op de kilometers besneeuwde hellingen. La Thuile heeft zelfs 80 hellingen voor ski- en snowboardliefhebbers, met een totaal van 160 kilometer. Een wintersportwahalla voor skiërs en snowboarders! In november tot april zijn deze pistes altijd bedekt met een laag sneeuw. En mocht het weer tegenzitten, dan zorgen de tientallen sneeuwkanonnen ervoor dat je altijd kunt skiën of snowboarden tijdens een wintersport in La Thuile. Ook langlaufers kunnen hier de lange latten onder de schoenen binden. Met ruim twintig routes voor langlaufen ontdek je dit gebied in een mum van tijd.

Skivakantie met het gezin

Hoeveel kilometers pistes heb je nodig voor een week wintersport in La Thuile? De San Bernardo heeft 160 kilometer aan pistes die zich uitstrekken van het dorp La Thuile in Italië tot aan de badplaats La Rosiere in Frankrijk. Vergeet je paspoort dus niet mee te nemen als je de latten op gaat; wie weet moet je hem wel laten zien bij de grenscontrole. Het skigebied La Thuile is, met veel brede blauwe pistes, rode pistes en zwarte pistes geschikt voor alle niveaus. En boek je een wintersport La Thuile bij TUI, dan is een 6-daagse skipas inbegrepen. Aangekomen in het hotel, dat direct aan de piste in La Thuile ligt, kun je dus bij wijze van spreken direct de skilift in. Of misschien wil je na de lange autorit eerst even bijkomen met een vliegend hert, een typisch wintersportdrankje en een lekkere Raclette kaasfondue in een van de berghutten.