NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Samoëns

Inclusief 6-daagse skipas

Een wintersport Samoëns brengt je naar een van de sfeervolste dorpen van het Grand Massif, in de Franse Alpen. Samoëns ligt in Haute-Savoie in het speciaal voor de wintersport gebouwde skigebied Flaine. Dennenbomen omringen de houten chalets onderaan de 2.474 meter hoge Tete Pelouse. Hier ontdek je 265 kilometer skiplezier op pistes in alle kleuren. Extra fijn: deze TUI wintersportvakantie boek je inclusief skipas voor het skigebied Le Grand Massif.

Samoëns verovert ieders hart

Grote kans dat je tijdens een wintersport in Samoëns verliefd wordt op dit monumentale dorp in de Franse Haute-Savoie. Samoëns ligt midden in de Franse Alpen. Het historische dorp met zijn houten chalets maakt samen met Flaine deel uit van het enorme skigebied le Grand Massif. Wat een genot om hier een beker warme chocolademelk te drinken na een dag in de sneeuw. Niet voor niets werd Samoëns verkozen tot een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Je verblijft er in een appartement van TUI dat van alle gemakken is voorzien. En met de inbegrepen 6-daagse skipas beleef je met TUI in Samoëns de wintersportvakantie van je dromen.

Le Grand Massif: skigebied van formaat

Tijdens de wintersport in Samoëns ski en snowboard je in het skigebied van Le Grand Massif. In totaal vind je er 265 kilometer skipiste in alle kleuren. De Grand Massif Express skilift in het centrum brengt je in slechts 8 minuten naar Samoëns 1600. Hier liggen de gemakkelijkste groene pistes, ideaal voor beginnende wintersporters. Voor een uitdaging kun je terecht bij de blauwe piste Les Cascades op de Tete Pelouse. Niet moeilijk, maar wel 14 kilometer lang. Hij voert namelijk helemaal terug naar het dorp Sixt in het dal. Aldaar stap je zó weer in de skibus naar het gezellige Samoëns.

Bekijk alle Wintersport vakanties Samoëns (4)