COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Port-En-Bessin-Huppain

Vakantie Port-En-Bessin-Huppain

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Normandië
  4. Port-En-Bessin-Huppain

Kom volledig tot rust aan de ruige Normandische kust tijdens een vakantie Port-En-Bassin Huppain. Dit Franse vissersdorp vormt een uniek rustpunt. Naast een sfeervol centrum vol visrestaurants beschikt het over een fantastische golfbaan. Wie graag een balletje slaat, voelt zich thuis op het 36 holes tellende terrein. Bezoek ook zeker enkele D-Day stranden. Vooral het nabijgelegen Omaha Beach met zijn monumenten is zeer indrukwekkend.

Vakantie Port-En-Bessin-Huppain
Bekijk alle vakanties Port-En-Bessin-Huppain (2)

Golfen in Port-En-Bassin Huppain

Voor een vakantie in Port-En-Bassin Huppain zet je koers naar de Normandische kust in Frankrijk. Het oude vissersdorp kent een authentieke sfeer en ligt tussen de ruige rotsen. Je verblijft met TUI net buiten dit sfeervolle plaatsje, aan de rand van een enorme golfbaan. Dat het terrein maar liefst 36 holes telt, spreekt golfliefhebbers vast en zeker aan. Hier sta je rustig de hele dag op de green. Een extra pluspunt is het panorama-uitzicht vanaf de heuvels over het Kanaal. Na de laatste hole wandel je op je gemak terug naar het hotel. Is het tijd voor wat ontspanning? Neem dan zeker een stoombad in de luxe wellness. Daarna kun je verkwikt aan tafel voor een smaakvol Frans diner.

Van de D-day stranden naar Bayeux

Tijdens de vakantie in Port-En-Bassin Huppain kun je niet om de sporen van de Tweede Wereldoorlog heen. Omaha Beach is een van de stranden waar de geallieerden op D-day aan land kwamen. Je bereikt dit strand in een kwartiertje rijden van het hotel. Een herinneringsmuseum en militaire begraafplaats herdenken de zware verliezen die hier geleden werden. Het is zeker een indrukwekkende plek om te bezoeken. Een heel andere dagtrip brengt je naar Bayeux. Vanuit Port-En-Bassin Huppain bereik je deze historische stad in amper 20 minuten met de auto. Vakwerkhuizen, geplaveide straatjes en een schitterende Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal sieren deze Normandische plaats.

Bekijk alle vakanties Port-En-Bessin-Huppain (2)