NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping Midi-Pyreneeën

In het zuiden van Frankrijk is een camping Midi-Pyreneeën de ideale uitvalsbasis om deze bergachtige regio te ontdekken. De hoge bergtoppen en groene heuvels laten zich goed verkennen tijdens het fietsen. Maar je kunt ook kiezen voor een kanotocht over de rivieren de Dordogne of de Lot. De lazy river op de luxe camping in St.-Amans-Des-Cots zorgt voor extra waterpret. Cultuurliefhebbers kunnen het middeleeuwse Souillac bekijken.

Populaire bestemmingen

Een actieve vakantie in de Midi-Pyreneeën

Op een camping Midi-Pyreneeën word je welkom geheten door hoge bergtoppen en groene heuvels. En dan hebben we de snelstromende rivieren, grotten en historische kastelen nog niet eens genoemd. Deze regio in het zuiden van Frankrijk is dan ook de ideale plek voor een actieve en afwisselende vakantie. Het berglandschap kun je natuurlijk verkennen op de fiets. Net zoals de renners van de Tour de France ieder jaar doen. Maar kanoën over de Lot en de Dordogne is misschien nog wel leuker. Zo passeer je verborgen strandjes en grillige bergwanden terwijl je manoeuvreert door de stroomversnellingen. Avontuur verzekerd!

Kamperen in de Midi-Pyreneeën

Bij TUI kun je tijdens het kamperen op een camping Midi-Pyreneeën kiezen tussen het middeleeuwse stadje Souillac of het dorpje St.-Amans-Des-Cots. Dankzij het eeuwenoude klooster en de historische Sint-Maartenskerk is Souillac dé plek voor cultuurliefhebbers. De camping ligt net buiten het oude stadscentrum dus je bent er zo. Natuurliefhebbers kunnen beter kiezen voor de luxe camping in St.-Amans-Des-Cots. Je kampeert hier namelijk tussen de groene heuvels aan een helderblauw bergmeer. En ook de crazy river op de camping zorgt voor heel wat waterpret. Leuk voor een familievakantie.

Bekijk alle campings Midi-Pyreneeën (2)