Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Wintersport Plagne Village

Inclusief 6-daagse skipas

Tijdens een wintersport Plagne Village met TUI suis je naar beneden van meer dan 200 kilometer aan pistes. En samen met het nabijgelegen gebied Les Arcs vormt La Plagne het mega skigebied Paradiski met meer dan 400 kilometer piste. Beginners oefenen op de blauwe pistes. Ervaren skiërs togen naar de uitdagendere rode en zwarte pistes in Les Arcs. Ook aan de langlaufer is gedacht. In skigebied Paradiski vind je namelijk 153 kilometer loipes.

Wintersport Plagne Village

Karakteristiek La Plagne skigebied

Vanuit het hotel van TUI klik je zo je ski's onder en sta je binnen enkele minuten bij de liften, ideaal toch? Tijdens een wintersport La Plagne wachten meer dan 200 kilometer aan pistes op je. En alsof dat nog niet genoeg is, La Plagne vormt samen met Les Arcs het mega gebied van Paradiski met meer dan 400 kilometer aan pistes. La Plagne Village is één van de oudere dorpjes die tot het grote La Plagne skigebied horen. Bij de bouw van de karakteristieke chalets zijn er veel natuurlijke materialen gebruikt en dit geeft het dorp een warme en betoverende aanblik.

Met de Vanoise Express naar Les Arcs

Het skigebied La Plagne heeft voornamelijk gemoedelijke blauwe pistes, en ook de rode pistes zijn nergens echt steil. Een prima gebied voor beginners en families met kinderen. Wie als skiër tijdens een wintersport La Plagne meer uitdaging zoekt of lange tochten wil maken kan prima terecht bij de buren van het skigebied van Les Arcs. Met de snelle Vanoise Express kabelbaan ben je er in enkele minuten. De pistes zijn hier steiler en uitdagender. Ga je liever langlaufen of winterwandelen? Ook dan biedt La Plagne mogelijkheden. Wat dacht je van een dagje langlaufen in Paradiski, met 153 kilometer loipes. Of maak een spectaculaire wandeling op de raquettes onder begeleiding van een gids. De après-ski in La Plagne Village is niet uitbundig. Wie het feest wel graag opzoek,t gaat naar het levendige Plagne Center. Met een comfortabele cabinelift ben je hier in een paar minuten en kun je tot 01.00 uur 's nachts nog terug naar je appartement.