NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Commezzadura

Inclusief 6-daagse skipas

In het noorden van Italië kun je tijdens een wintersport Commezzadura niet om het langlaufen heen. Deze sport is een diepgewortelde traditie in het schilderachtige dorpje Commezzadura. Besneeuwde bossen en grillige bergtoppen van de Dolomieten passeren de revue. De frisse berglucht en het warme zonnetje maken het plaatje compleet. Wil je liever skiën? In skigebied Val di Sole ligt 174 kilometer aan pistes voor je klaar.

Wintersport Commezzadura

Langlaufen in schilderachtig Commezzadura

Langlaufers opgelet! Tijdens een wintersport Commezzadura ligt er 8 kilometer aan loipes voor je klaar in het noorden van Italië. Commezzadura, nabij skigebied val di Sole, staat bekend om zijn diepgewortelde traditie van langlaufen. De omliggende natuur laat zich dan ook goed lenen voor een ontdekkingstocht op de latten. Adem de frisse berglucht in en bewonder de besneeuwde bossen en grillige bergtoppen van de Dolomieten. Bijkomen doe je na afloop in de wellness van het designhotel van TUI. Nadat je opgewarmd bent kun je het centrum van Commezzadura in wandelen en hier een restaurant opzoeken. De verse pasta’s en Italiaanse pizza’s zullen heerlijk smaken na zo’n actieve dag.

Skien in Val di Sole

Ook voor skiërs is er genoeg te doen tijdens een wintersport Commezzadura. Met de skilift bereik je de 174 kilometer aan pistes van skigebied Val di Sole. Dankzij de grote hoeveelheid rode en zwarte pistes is dit een ideaal skigebied voor gevorderden. Voor beginners liggen er 52 kilometer aan blauwe pistes klaar. Vergeet je ’s ochtends niet in te smeren want de zon schijnt hier in de winter volop. Bijkomen doe je aan het eind van de dag in het hotel in Commezzadura waar het diner al voor je klaar staat. Ben je nog niet moe? Maak dan de verlichtte pistes onveilig met de skipas van TUI.