NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Nassfeld

Inclusief 6-daagse skipas

Op zoek naar een unieke skibestemming, waar je overnacht in alle luxe? Overweeg dan eens een wintersport naar Nassfeld. In dit moderne skigebied in het zuiden van Karinthië ski je sneller en langer dan ooit te voren op de steile Trogkofel Abfahrt en de lange Carnia-afdaling, waarna je in het dal bij Tröpolach geniet van een afzakkertje. Gaan de kinderen mee? De oefenweide ligt direct voor de deur van je luxe hotel in Nassfeld!

Wintersport Nassfeld

Unieke skivakantie in Nassfeld

Tirol en Vorarlberg zijn klinkende namen voor een wintersport in Oostenrijk, maar heb je weleens van Nassfeld gehoord? Dit skigebied ligt in het zuiden van Karinthië en biedt maar liefst 100 kilometer pisteplezier. Gevarieerd in de kleuren blauw, rood en zwart. Nassfeld is nog niet zo bekend bij Nederlandse wintersporters en dit is eigenlijk wel een groot voordeel, want ‘wachten’ op de skilift hoeft hier niet. Je kunt bij aankomst in het luxe hotel van TUI vrijwel direct de lift pakken, want je boekt een wintersport naar Nassfeld altijd inclusief skipas en skilessen. En wat zul je je ogen uitkijken in deze moderne liftinstallatie!

Eén ding is zeker: na een skivakantie in Nassfeld kom je terug met unieke vakantieverhalen. Straks vertel jij in geuren en kleuren over jouw afdaling van de Trogkofel Abfahrt - met een hoogteverschil van 600 meter! En ook de lange Carnia-afdaling naar de plaats Tröpolach met zijn vele barretjes deel je straks vol trots met het thuisfront. Na een paar gezellige uren pak je vanuit hier weer de indrukwekkende Millennium-express, de langste gondellift van de Alpen, terug naar skigebied Nassfeld Hermagor.

Overnachten direct aan de piste

Sta je voor het eerst op de latten of wil je je skills nog even rustig oefenen? Geen zorgen, de oefenweide ligt evenals de 4-persoons stoeltjeslift direct voor de deur van je luxe 5 sterren hotel in Nassfeld! En voor een wintersportvakantie met kinderen ligt hier een kinderoefenweide. Vanaf deze magische plek kijk je eindeloos ver uit over het Gaildal en de achterliggende bergen.